dobry mechanik potrzebny w PŃ

Witam
szukam dobrego mechanika - warsztatu w Poznaniu , który zajmie się moim autem od podstaw (przegląd silnika, podwozia , hamulców itd )
czy ktośmoże mi pomóc ?

z góry dzięki :slightly_smiling_face:

jak się dobrze rozbujasz to trafisz do mnie, ale masz tylko chwilę, bo niedługo rozbierają A2 ze względu na usterki :grin:

dobre ale teraz nie skorzystam :slightly_smiling_face:
a A2 rozbierają z drugiej strony :slightly_smiling_face:

Polecam wizytę nad Bałtykiem. Zaliczysz piękne plaże, morze, mam nadzieję piękną pogode a samochodzik zostawisz u takiego jednego “partolca” z Koszalina :wink:

Helmut u jednego koleżki robi ale pewnie nie zdradzi namiarów bo czasem opóźni to prace nad jego sprzętami :laughing:

Jak mieszkałem w Poznaniu to był taki warsztat, prowadzony przez znajomego - Mariusza (i jego ojca). Adresu nie pamiętam ale jadąc z giełdy przez Przeżmierowo w strone Dąbrowskiego na centrum zaraz za kładką po prawej stronie przy głównej jest warsztat, dwie bramy, na zewnątrz stoi Opel Kapitan (chyba jeszcze stoi). Spróbuj tam, pamietam co prawda BMW nie robił w tym czasie ale za to V8 od MB w107 jak najbardziej, dobry mechanik polecam.

dzięki :slightly_smiling_face: odwiedze go napewno w weekend :slightly_smiling_face:

Dobry ale drogi Mikołajczak na Strzeszyńskiej (numeru nie pamietam ogłasza się w kup auto), ja robie na Bnińskiej w LPM 605539707

marchlewski z murowanej gosliny? jak on teraz daje rade? bo odwiedzalem bardzo dawno..