Dywaniki-od jakiego modelu pasują?

a może te:
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7972030563

przesyłka kosztuje tyle, że wychodzi 3 razy drożej niż najprostsze - kurcze, dlaczego mieszkamy tak daleko od cywilizacji :exclamation:

hmmm te czarne alpinki sa bardzo ladne :face_with_rolling_eyes:

no tak, ale jaka cena :exclamation: i to nie jest oryginał…

Mialem w aucie czarne wykladziny i dywanik mi sie nie zawijal, pozniej zmienilem wszystkie maty tlumiace i przelozylem sobie niebieska wykladzine, niby nic a teraz dywanik podwija mi sie non stop, dokladnie tak jak mowisz, ciekawe czy to zbieg okolicznosci , a moze niebieskiego koloru nie lubi :face_with_rolling_eyes:

kiedyś wymyślono bardzo prosty patent na to. Rzepy - powaznie. Spróbuj przykleić w miejscu gdzie się dywanik odkleja. Rzep 3ma dywanik i problem rozwiązany. Proste i skuteczne.

Tak zrobie, tyle , ze tez chyba juz dopiero z nowymi ktore musze gdzies kupic… skoro ten od kierowcy zjedzony.

Hey! Obdzwoniłem już wiekszość dealerów. Chyba wykupiliście wszystki dywaniki “for used cars” bo zostały już tylko takie po 621 zł.
Co/gdzie kupić w takim razie? Odgrzewam temat.

Kurcze walał mi się zestaw beżowych dywaników takich a’la plecionka. W całkiem niezłym stanie były, widziałem dziś 3 sztuki może 4 się znajdzie :slightly_smiling_face: Jak wpadniesz to dam w prezencie o ile przypasują :slightly_smiling_face:

Panowie, wtrące swoje 3 grosze, jakiś rok temu robiłem na zamowienie dywaniki do E28 i wyszło naprawdę super (welurowe), nie wiem czy kogos to interesuje ale jak cos mogę dac namiar na gościa :slightly_smiling_face:

PS
ewentualnie mogę zamieścić zdjęcia jak to wyszło :laughing:

Rozumiem że potrzebujesz do e24? Może od jakieś 5 podejdą? Ja do e23 kupiłem „nówki sztuki” na allegro ale z modelu e32. Pasują, tyle że tyły mogły by być większe.

No właśnie ja kupiłem od 5 E34 i według mnie pasują i są praktyczne :slightly_smiling_face: łatwo się czyszczą :slightly_smiling_face:

Tak. Interesuje. Jak możesz daj :v;

Bardzo chętnie obejrzę/ymy :v:

Kupiłem dywaniki do E24, od gościa polecanego przez bartolommeo.
Też polecam, dobrze leżą w samochodzie.
Login gościa na allegro to MSVPJ.

przepraszam że tak długo ale miałem chwilowy przestój w obserwacji forum, jutro za dnia robie ładne zdjęcia i zamieszczam na forum :slightly_smiling_face:

[ Dodano: 15-07-2007, 21:14 ]
Tutaj zamieszczam link do kilku zdjęć dywaników, na zdjęciach akurat dywaniki do E28 ale gość o którym pisałem mówi, ze zrobi do każdego… :sunglasses: