Kiedys juz meczyliscie temat dywanikow ale chyba nie doczytalem sie od jakiego modelu mozna zastosowac, bo wiadomo ze do e28, e23 to latwiej kupic.
Według mnie do 6 pasują od 6. Można też zdjać formę na papier ze starych i wysłać firmie, która szyje dywaniki.
mysle ze najlepiej bedzie zrobic tak jak Jakub powiedzial to znaczy zrobic sobie nowe na wzor i bedzie calkiem tanio i wygladac bedzie przyzwoicie ![]()
no to cieżko, bo ja mam tylko gumowe i jest na nich napisane “WE GU passend fur 518-528 ab 8/81 BMW Coupe links”
Patrzyłem w ETK ale tam tylko sa numery do gumowych. Kumpel mowił że oryginały do e34 kosztują niewiele ponad 100 ale tu nie wiem czy są.
Słuchajcie, może ktoś z was bedzie tak dobry i odrysuje oryginały dla mnie. Zaplace za przesylke.
A tak poza to co sie stało z prywatnymi wiadomościami?
hehehe Update: do naszych bryczek w ASO 670zl
Wiec ponawiam prośbe o obrys oryginałów:)
Kupowałem w ASO i na metce było napiane 518-535, 728-745 oraz 628-635, więc pasują…
Adaś a jaka cena była ![]()
i wszystko jasne. Teraz to juz sobie rade dam. THX Adas
160zł tylko, że ASO byli szczęśliwi, że kupiłem, bo ktoś zamówił dawno temu i nie odebrał…
wiesz co? to zamów mi dziś, a ja odbiorę za 3 miechy ![]()
![]()
Dywaniki które kupiłem leżały 7 lat ![]()
bez przesady, mnie się troszkę spieszy ![]()
7 lat
no to zes dostal je pewnie juz z molami
no ale cena byla ok ![]()
Kuba to zamow teraz i odbierzesz po nastepnej regeneracji wozu
takie sa na Ebay:
według linków, prawy dywan pasażera nie ma żadnych wcięć - czy nie powinno być tak, że jakieś małe wcięcie jest na zakole ![]()
u mnie tez ten prawy dywanik jest taki prostokatny bez zadnych wiekszych zaokraglen i wyciec
przed chwilka lukalem w swojej 6 wiec tak chyba musi byc ![]()
ale pasuje i się nie wygina brzydko ![]()
Ja tez mam od pasarzera bez wciec, a od kierowcy wlasnie sie dowiedzialem , ze juz w ogole nie mam, pogryzl wilczurek blacharza u ktorego stoi…
Wilczurek, dobre:)
generalnie pasuje bardzo dobrze na podloge… ale jest jeden problem jakos dziwnie sie podwija w polowie
moze to tylko przez to ze sie nogami go troche sciaga a poza ty jest git ![]()