Dział: "nasze 6" na www.6.com.pl

nasze strony: www.6.com.pl zostały nieco uaktualnione :smiling_imp: , więc jeśli ktoś jeszcze jest chętny, aby jego szucha znalazła się w dziale “nasze auta”, to niech prześle mi kilka (5-7) fotek o rozdzielczość przynajmniej 800x600 na garage@op.pl oraz dane techniczne w formacie: BMW 6XX csi (/A) - rok prod.: 05/85 - moc/pojemność: XXX kW (XXX KM) / XXXX ccm - kolor: xxxxxxxxxxxx - skrzynia: 5-biegów (sport)

można również przesłać fotkę do zamieszczenia pod nickiem

czekam na okluski :smiling_imp:

Podziękujemy dziewiętnastego :wink:

bardzo smaczna galeria :grinning: , calosc robi wrazenie :open_mouth: fajne scenerie, ciekawe swiatlo, ale primo cudnych szesc .Fotki z prospektu. :astonished: Czekam na wiecej :grinning:

Stronka zaczyma żyć-bardzo fajna galeria :bulb:

istny kalejdoskop - czas kiedyś będzie z tegho zrobić esencję :wink:

została już tylko sama esencja :smiling_imp:

Dobra,dobra,jeszcze Maniek,niejaki Gruby,Kubuś,Gorgu.No ale najlepsze zostawia się ponoć na koniec,tzw głuść programu,nie chłopaki :question: :wink: :smiling_imp:

sie rozumie :sunglasses:

ja bym to nazwał raczej lista obiboków :wink: - wysyłać foty - zawsze można wysłać Maciasowi nowe żeby zmienił na aktualne
a zaraz zaraz a gdzie Helmut, WP - Poznań coś nam się obija :sunglasses:

se chłopaki myślą, że nas zaskoczą :face_with_rolling_eyes:

Spoko spoko, już pcham fotki, z zeszłego lata bo pora nie za ciekawa na nowe

doszły na razie 2 sztuki, a dwie czekają na trochę lepsze ujęcia :face_with_rolling_eyes:

ja swoje wysłałem na garage@op i czekam i czekam

nooo…, cztery fotki z palenia gumy :laughing: :arrow_right: poszukaj może jeszcze coś znajdziesz mniej wystrzałowego :bulb: :wink:

mi tam się takie podobają, najwyżej zmienię przed latem

niedługo i ja prześle swoją niunie ale jeszcze musze zamontować spojler styłu (oczywiście z m6) i zakupić jakieś fele,
wstyd pokazać na 14 z którymi ją kupiłem a nawet dwa komplety 14 załamka :wink:

niestety z finansami nie jest jakbym chciał ale na wiosne moja 6 zagości na stronce.

jaki masz wzór tych 14 ??

Słyszałem od kolegi który mieszka w Mińsku, że jeździsz bokiem :sunglasses: Tak trzymaj :arrow_right:

jeśli chodzi o felgi to jeden komplet jest stalowy jak w e21, a drugie są alu orginalne łącznie z zapasem (wzór który byłbardzo częsty w e34 “kratka”),

a jeśli chodzi o jazde bokami, …to jest piękne jak 6 sie prowadzą, aż łezka w oku leci że już takich samochodów nie produkują,
mój straruszek ma 530d i jazda tym samochodem nie daje przyjemności,
a moją niunią… brak słów żeby to opisać b;)

Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów i czekam na jakiś zlot, niestety 19.02.06 nie mogłem bo dzień wcześniej miałem wesele a 19 poprawiny :grinning:

CZEKAM NA NASTęPNY :laughing:

Następny :question: 30 kwietnia majówka w Toruniu :wink:
a co w ogóle z działem siódemek :question: