nasze strony: www.6.com.pl zostały nieco uaktualnione , więc jeśli ktoś jeszcze jest chętny, aby jego szucha znalazła się w dziale “nasze auta”, to niech prześle mi kilka (5-7) fotek o rozdzielczość przynajmniej 800x600 na garage@op.pl oraz dane techniczne w formacie: BMW 6XX csi (/A) - rok prod.: 05/85 - moc/pojemność: XXX kW (XXX KM) / XXXX ccm - kolor: xxxxxxxxxxxx - skrzynia: 5-biegów (sport)
można również przesłać fotkę do zamieszczenia pod nickiem
ja bym to nazwał raczej lista obiboków - wysyłać foty - zawsze można wysłać Maciasowi nowe żeby zmienił na aktualne
a zaraz zaraz a gdzie Helmut, WP - Poznań coś nam się obija
niedługo i ja prześle swoją niunie ale jeszcze musze zamontować spojler styłu (oczywiście z m6) i zakupić jakieś fele,
wstyd pokazać na 14 z którymi ją kupiłem a nawet dwa komplety 14 załamka
niestety z finansami nie jest jakbym chciał ale na wiosne moja 6 zagości na stronce.
jeśli chodzi o felgi to jeden komplet jest stalowy jak w e21, a drugie są alu orginalne łącznie z zapasem (wzór który byłbardzo częsty w e34 “kratka”),
a jeśli chodzi o jazde bokami, …to jest piękne jak 6 sie prowadzą, aż łezka w oku leci że już takich samochodów nie produkują,
mój straruszek ma 530d i jazda tym samochodem nie daje przyjemności,
a moją niunią… brak słów żeby to opisać b;)
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów i czekam na jakiś zlot, niestety 19.02.06 nie mogłem bo dzień wcześniej miałem wesele a 19 poprawiny