dziś 13.03 o 21 naDiscovery jak powstała nowa seria 6

jak w temacie.Nie mam discovery więc kto ma niech nagra na potrzeby archiwum strony.Napewno będą odwołania do protoplasty więc napewno warto.Sorki ale nie zauważyłem postu niżej a uznałem że warto brać poinformować :flushed:

oglądałem - nagrałem - w sumie trwało to 3 godziny - i ani słowa o e24 :confused:

przy trzecim odcinku…zasnalem, szacuneczek dla inzynierow, technologii itp., ale stylistyk? to on nie powala :frowning:

ja dotrwałem prawie do końca drugiego, ale uważam, że nie było warto :frowning: , a e24 było pokazane jakieś trzy razy (a dokładnie 3 razy prawa tylnia lampa…)

Ja pooglądałem tylko 1 - i wystarczy - nic nowego mnie w sumie nie interesuje - a tej nowej 6 to brakuje … i do klasyka jej daleko.

Podobało mi się tylko jak poprawiali aerodynamike - tylnych świateł - podziwiam :wink:

trudno mowic o czyms czy bedzie klasykiem 2 dni po jego powstaniu :slightly_smiling_face:

kiedy powstawala 6 byla projektem coupe linii, kotra dominowala w tamtych czasach w bmw… teraz jest podobnie, a ze ogolnie nowy styl bmw jest dosc kontrowersyjny to osobny rozdzial.. to czy ten woz jest klasykiem bedziemy mogli porozmawiac za 20 lat..

przede wszystkim (znając historię innych autek :)), powinni zmienić, mordkę… i tak się pewnie stanie jeśli doczekamy się wersji e63(4)/1

Jakie 2 dni po powstaniu ??

Niezmienia to faktu - że jednak wygląd nowej jest taki jaki jest – czyli jesteśmy umówieni za 20 lat na pogadanie przy np. Fince o wyglądzie 6 :wink:

no tak… i pewnie bedziemy o nich gadać patrzac jak je pieknie zaparkowalismy … na zlocie youngtimerow hehe

Na finke zawsze!,nawet za 20 lat :laughing:

za 20 lat to ja wciaz bede jeszcze calkiem mlody :laughing: wiec tez sie pisze :sunglasses:

tak przyslowiowo :slightly_smiling_face: w sensie ze niedlugo :slightly_smiling_face:

jeste jaki jest i jest piekny jak dla mnie, zwlaszcza ten bez dachu :wink:
ale mozna o tym poromawiac.. przy fince :grinning: :grinning:

nie zakochałem się w tym aucie, nic do niego nie czuje i nie uwarzam żeby mogło sięto zmienić w ciągu 20 lat :face_with_rolling_eyes: Może się podobać, ale na miano klasyka to on nie zasłuży - oczywiście będzie kiedyś yangtimerem, ale to większość tego typu aut czeka: wysoka cena, nieduża produkcja, sportowy charakter :sunglasses: to chyba dość prosty przepis :wink:

Nie wiem jak będzie, mnie generalnie auto się podoba - siedziałem sobie dzisiaj jak byłem w salonie :sunglasses:

Ale mam nadzieję, że nie poszedłeś posiedzieć :laughing: :question:

Aż tak zwichnięty nie jestem :face_with_rolling_eyes:

:laughing: to się ciesze…