jak w temacie.Nie mam discovery więc kto ma niech nagra na potrzeby archiwum strony.Napewno będą odwołania do protoplasty więc napewno warto.Sorki ale nie zauważyłem postu niżej a uznałem że warto brać poinformować ![]()
oglądałem - nagrałem - w sumie trwało to 3 godziny - i ani słowa o e24 ![]()
przy trzecim odcinku…zasnalem, szacuneczek dla inzynierow, technologii itp., ale stylistyk? to on nie powala ![]()
ja dotrwałem prawie do końca drugiego, ale uważam, że nie było warto
, a e24 było pokazane jakieś trzy razy (a dokładnie 3 razy prawa tylnia lampa…)
Ja pooglądałem tylko 1 - i wystarczy - nic nowego mnie w sumie nie interesuje - a tej nowej 6 to brakuje … i do klasyka jej daleko.
Podobało mi się tylko jak poprawiali aerodynamike - tylnych świateł - podziwiam ![]()
trudno mowic o czyms czy bedzie klasykiem 2 dni po jego powstaniu ![]()
kiedy powstawala 6 byla projektem coupe linii, kotra dominowala w tamtych czasach w bmw… teraz jest podobnie, a ze ogolnie nowy styl bmw jest dosc kontrowersyjny to osobny rozdzial.. to czy ten woz jest klasykiem bedziemy mogli porozmawiac za 20 lat..
przede wszystkim (znając historię innych autek :)), powinni zmienić, mordkę… i tak się pewnie stanie jeśli doczekamy się wersji e63(4)/1
Jakie 2 dni po powstaniu ??
Niezmienia to faktu - że jednak wygląd nowej jest taki jaki jest – czyli jesteśmy umówieni za 20 lat na pogadanie przy np. Fince o wyglądzie 6 ![]()
no tak… i pewnie bedziemy o nich gadać patrzac jak je pieknie zaparkowalismy … na zlocie youngtimerow hehe
Na finke zawsze!,nawet za 20 lat ![]()
za 20 lat to ja wciaz bede jeszcze calkiem mlody
wiec tez sie pisze ![]()
tak przyslowiowo
w sensie ze niedlugo ![]()
jeste jaki jest i jest piekny jak dla mnie, zwlaszcza ten bez dachu ![]()
ale mozna o tym poromawiac.. przy fince
![]()
nie zakochałem się w tym aucie, nic do niego nie czuje i nie uwarzam żeby mogło sięto zmienić w ciągu 20 lat
Może się podobać, ale na miano klasyka to on nie zasłuży - oczywiście będzie kiedyś yangtimerem, ale to większość tego typu aut czeka: wysoka cena, nieduża produkcja, sportowy charakter
to chyba dość prosty przepis ![]()
Nie wiem jak będzie, mnie generalnie auto się podoba - siedziałem sobie dzisiaj jak byłem w salonie ![]()
Ale mam nadzieję, że nie poszedłeś posiedzieć
![]()
Aż tak zwichnięty nie jestem ![]()
to się ciesze…