Tak sobie siedzę i myślę że piwa bym się napił. Co wy na to??
ja dzis w zyrardowie u dziewczyny.
knajpy w ogole otwarte? bo kluby z imprezami nieczynne przez zalobe narodowa
jutro bym chyba podbil ten temat
znam knajpkę gdzie można wypić piwko i raczej nie jest zamknieta
ale jutro oczywiście też jest dzień.
Ktoś jeszcze ??
ja tez raczej jutro…
No dobra. Zmieniamy termin na jutro czyli sobotę. jakoś wieczorkiem proponuję.
coby nie skonczylo sie na samym ustalaniu; zarezerwowalem wstepnie stolik na 6 osob na jutro o 19 w Browarmii, maja tam pyyyyyszne piwka przy ktorych sie swietnie siedzi :)… zajrze tu w ciagu dnia jutro i jakby cos sie zmienilo (il.osob itp) albo byscie zaproponowali inne miejsce/godzine to zadzwonie odwolac/skorygowac
pozdr
A jak kształtują się tam ceny tego pifka ??
Mnie będą dwie osoby
Proponuje Quala Bar na Chelmskiej - mamy tam znizke klubowa
. Ceny pifka 5-7 zl, jest zarcie w cenie 10 i swojski przyjazny klymat. Bar miesci sie w starym biurowcu telewizji na dole.
duze piwko 10, swieze soczyste i geste bo browar na miejscu, 4 czy 5 typow do wyboru.. warto, jak sie stamtad wyjdzie to inne piwa sprawiaja wrazenie popluczyn
przy rezerwacji stolika chca zeby ogolnie od osoby wyszly conajmniej 3 piwka, wyrobimy norme? ![]()
jak macie inne propozycje to walcie smialo, zarezerwowalem wstepnie na wszelki wypadek
to ja proponuję BGC. Duże piwo 9 zł, średnie (0,5l) 5 zł małe nie wiem. Klimat … ciekawy
lokalizacja kiepska, i raczej trudno zarezerwowac stolik ![]()
dla mnie moze byc bgc, blisko do domu
tylko tam piwo mega-lepsze i nie sadzilem ze czynne zwazajac na ogloszenie o sprzedazy
ogłoszenie o sprzedaży i to na jakimś gronie to jeszcze nie sprzedaż a co dopiero zamknięcie ![]()
W sobotę będzie otwarte ![]()
wole gdzies w centrum - wszystkim blisko…
no dobra. to może tam gdzie proponowałeś. Daj więcej danych, adres itd. albo ta browarmia.
(a na bemowo ja mam najdalej
)
W polowie chelmskiej jest jeden biurowiec telewizji (nr nie pamietam) - obok wytworni. Wielkie drzwi z wieeelkim napisem QUALA BAR ![]()
dalem link ![]()
to krakowsie przedmiescie na wysokosci grobu nieznanego zolnierza, niedaleko za palacem prezydenckim idac w strone nowego swiatu, po prawej stronie
na rogu, kolumienki i swiecacy szyld browarmia ![]()
browarmie znajdę. Ale zapowiadam, że 3 pivka to my raczej w sumie wypijemy. Ja ze dwa i Aida jedno. ![]()
na razie to mam nadzieje, ze sie zrobi ogolnie wieksza lista chetnych na ten piwospocik ![]()
moja nadia moze dolaczy pod koniec, a moze w ogole, jeszcze nie wiem ![]()
to ile osob w koncu idzie? tylko my?
Lista osób na spocik:
- Zalew
- Gorg
- scszm + Aida??
- Kuba??
???
Miejsce - browarmia
Czas - 19:00
Liczę jeszcze, że ktoś się dopisze, ewentualnie przyjdzie niezapowiedziany.
Nr telefonu do mnie 513 - 630 - 600