E12 M535i

W sam raz do kalendarza :slightly_smiling_face:

Bez rusztowania Janusz- mam takie długie naturalne wysięgniki :slightly_smiling_face:

Faktycznie trochę posiedziałem przy tym ,ale cholera, to jest taka przyjemność ,że nie potrafię sobie odmówić i przestać o sensownej godzinie.
W sumie prace pod maską zajęły 24 godziny i rozszerzyły się o rozbiórkę zestawów przednich lamp .
Teraz kosze lamp są w malowaniu proszkowym a śruby i inne pierdółki oddane do ocynku. W przyszłym tygodniu składanie lamp.

Świr! Fajne! :slightly_smiling_face:

Jest prześliczna! Widzę m90 pod maską, powinna iść ciut lepiej od 6, w końcu to jakies 300 kg różnicy.
Jaki masz sprint 0-100? :slightly_smiling_face:

Cos kolo 100kg a nie 300kg :sunglasses:

a widzisz, myslalem ze wiecej

Piękna robota.
Te wszystkie śrubki i sprężynki do lamp to regenerowałeś czy też kupiłeś nowe?
Jeśli kupiłeś, to jeśli nie tajemnica, to gdzie?
Odbłyśniki też regenerowałeś (gdzie i czy polecasz)?

Zeby nie te biale kierunki dajace efekt jakby kierunki zostaly mniej wiecej w ogole wymontowane to nie glupia furka :piwko:

No właśnie. Szysko piknie, ale białe kierunki? :sunglasses:
No i szkoda, że nie ma chromowanych lusterek :slightly_smiling_face:

Białe kierunki to tylko chwilowy kaprys,któremu nie mogłem się oprzeć.

No ładnie wygląda :slightly_smiling_face: Tylko ładniej wykadruj zdjęcie, żeby do kalendarza się nadawały :slightly_smiling_face:

Zdjęcia robione telefonem -raczej się nie nadają. Może coś na zlocie e12-e28 uda się uchwycić, to wtedy przedstawię propozycję do kalendarza.

Lechu,te elementy ocynkowałem na złoto tak jak były w oryginale, a śrubki mocowania ringów oryginalnie były czarne i taką powłokę też mi zrobili. Blachy do lamp zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Z samymi lampami nic nie robiłem poza oczyszczeniem z kurzu.

Sezon rozpoczęty w doborowym towarzystwie

Jakieś dodatkowe delikatne zakupy

i kierownica po renowacji

Rozumiem, że obydwie Twoje?

:grin:

I o to chodzi :slightly_smiling_face:

Umyte do sezonu :question: