E23 Crash

http://www.metacafe.com/watch/21994/thats_one_lucky_man/

I do blacharza :sunglasses:

ale karambolaz :smiling_imp: (jak sie pisze karambolaz czy karambolarz :flushed: )

a to widzieliscie ?? tak przy okazji mi sie przypomnialo, clip cacko

http://video.google.com/videoplay?docid=2593291255412062230&q=bmw++turbo&pl=true

naprawdę świetny klip. i koncówka dość przewrotna :slightly_smiling_face:

ale w temacie 6 nima nic :face_with_rolling_eyes:

no nie ma i dzieki bogu, bo bym sie zaplakala jakby mi ktos tak w dupe wjechal… a na takie spoty z paleniem gum tez jakos mnie nie ciagnie :laughing: :wink:

podejrzewam ze bmka malo ucierpala , one sa jak z szyn kolejowych

wczoraj do mnie kolega pojechal jak wjezdzalem do firmy i w bramie sie darl na mnie ze mu zastawiam wyjazd i zebym parchem nie zastawial i sie smieje , on wyjezdzal F. curierem , sprawa potoczyla sie tak , mówie mu ze bylem pierwszy i niech on sie cofnie bo ja tego nie zrobie , no to podjechal do przodu mojego i mnie dotyka fordzikiem , zaczelem sie smiac i mu mowie ze to nie jest smieszne bo mi tablice po wygina , a on zaczyna mnie pchac , mówie mu “Przestan no jak dotkne gaz to forda na płycie bedziesz mial ;)” a on swoje i pcha mnie , ok powiedzialem koniec , wsadzilem 1 i ruszylem
on na zablokowanych kolach z 1,5 metra go przepchalem, przestalem jak mu sie swiatla zaczely z atrapa do siebie schodzic , juz do smiechu tylko mi bylo , ale on tez tym sie nie przejol bo szkod nie bylo.

powiedzialem nie zadzieraj z bmw :wink: u mnie tylko tablica pobieta lekko ale to ta niemiecka wiec nie ma strat :wink:

Rece opadaja, Tobie juz chyba nikt ani nic nie pomoze :smiling_imp:

poprawilem mysle wszystkie bledy bo jak zwykle sie zrobily literówki

zeby nie utrudniac czytania nie którym osoba

A Tobie o co znowu chodzi ? !

czlowieku czy Ty myslisz ze mam zamiar sie stosowac do Twoich czy waszych pogladów na zycie ? sposobów jazdy samochodem ?czy czym kolwiek ??

"Tobie juz nic nie pomoze " - niezle durny text
cos jak :
-"nie wolno tak robic bo co inni powiedza "

• " nie mozna tak bo to zabytkowe bmw i jest swiete "
  • "nie rób tak bo ja tak nie umie i czuje sie gorszy "

musze napisac do Admina bo to mnie rece opadaja