e23 Fotele z e32

Czy beda pasowały fotele z e32 do e23 chodzi mi czy podejda mocowania na otwory czy trzeba przerabiac

Trzeba przerabiac, ale zmieścic się da :wink:
Mam gdzies nawet fotkę e23 ze skórami od e32 jak będę miał chwilę czasu to wrzuce :wink:

To swietnie bo chce zakupic takie, skora elektryka i podgrzewane z 750 e32

witam
a nie lepiej obic stare skóra ja tak planuje zrobic( a maty do podgrzewania sa na allegro za grosze ) jeden fotel mnie bedzie kosztowac 350 zł to nie duzo jak za nowa skóre

No miałem tak zrobic ale tam sa juz podłokietniki i jest elektryka wiec nie opłaca mi sie szukac podłokietnikow potem naprawiac połamane sprezyny i nowe obicie + jeszcze podgrzewanie

Jeśli mogę się wtrącić. Osobiście nie wymieniałbym na nowsze, wolałbym cierpliwie poczekać i trafić oryginały w elektryce z e23. Jakoś według mnie estetycznie nie wygląda to najlepiej tym bardziej, że masz piekną pierwszą budę e23.

Zgadzam się z Adasiem w 100% znam nawet kolesia któy ma ze 3 kpl skór w różnych kolorach do e23 jak chcesz służę pomocą.
Pozdro

Daj znac jak wyjdzie, bo cena delikatnie mowiac jest baaardzo atrakcyjna

oki jak tylko skoncze remoncik to dam znac i wrzuce na jakas stronke fotki Bo ma dosc ambitny plan najpierw zmiana silnika ( juz po chodzi jak marzenie ) potem koloru z białego na cos ciemnego a srodeczek na biała skóre, obijam stare foteliki ( jeden mam eleptryczny i wszystko działa ) No i do tego wszystkiego sportowe zawieszenie i oczywiscie jakies wypasione alumki -powinno wyjsc dosc orginalnie i ładnie
Pozdrawiam Łukasz

Zostane przy orginałach tylko chciałbym miec podłokietniki, podgrzewanie to zrobie jak dam do obicia tapicerowi.Wiosna ubiegłego roku jak rozbierałem srodek przy wymianie nagrzewnicy zobaczyłem ku memu zdziwieniu ze mam inatalacje na ogrzewanie foteli ale fotele nie sa podgrzewane,daltego chciałem kupic gotowce z e32 i tylko zmienic poszycie bo i tak musze to zrobic

Często gęsto tak bywa a np instalacja szyb elektrycznych w beemkach z korbami jest prawie zawsze.

Też jestem ciekaw efektór szycia skóry. Też nad tym mysle. Poprostu choruje na skóre, a nigdzie nie dostane recaro jasnego do 6. :cry: Tak więc oswajam się z myślą szycia na zamówienie. A koszt dość przystępny z tego co podajesz :sunglasses:

…do dermatologa :arrow_right:

hmmm słuchaj Paweł na allegro jest pewna 6 która jest do sprzedania ona ma jasną skórę może by ją na części ja już do mojej kilka sobie w nije upatrzyłem koleś ją zaczoł rozbierac i stoi porozbierana hmmm może jak by było sporo chętnych sprzedał by na graty :sunglasses:

o której mówisz, możesz jakiś link podłączyc??

Wiesz Adaś, Ty jako metroseksualny, kremiki te sprawy, a moja skóra cierpi :laughing: :laughing: :laughing:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89765025 oto link mi sporo rzeczy by się od niej przydało :slightly_smiling_face: Może zrobimy liste i jak cena wszystkich będzie zadowalająca to dogadamy sie z kolesiem i ją wezmiemy :sunglasses:

No niestety nie wejde w to z dwóch powodów. Po pierwsze są to zwykłe siedzenia a ja szukam recaro. Po drugie jest to pierwszy model i boczki tapicerki nie pasują do mojej :cry:

i po trzecie cena :exclamation: