pan blacharz zawolal mnie w trakcie prac zebym przyjechal cos zobaczyc
wiecej foto http://zalew.com/blah/?p=297
pan blacharz zawolal mnie w trakcie prac zebym przyjechal cos zobaczyc
wiecej foto http://zalew.com/blah/?p=297
Nie žle. co s tym bedesz robic? Mnie to tez czeka. Boje sie odmatowac blotnik. Tylny zderzak to kupa rdzy.
no robi sie, bedzie to latal spawal i tyle ![]()
eee…, nie ma tragedii, widziałem gorsze :v;
Zalew, a gdzie ty robisz blacharke jeżeli mozna tak nieskromnie spytać ![]()
przeca to malły pikuś ![]()
Wszystko przez to że za plastikiem zbierała się wilgoć, u mnie też był tam rudy, ale sporo mniej. Z drugiej strony masz to samo
Także tez sprawdź.
No to przy okazji remont blacharskich masz za sobą ![]()
w powsinie, tam gdzie strugu warszawe robi. jesli chcesz sie zalapac to nie ma szans, bo koles konczy interes.
@grigorij
nie 'przy okazji; bo po to tam wjechala
a ze z drugiej to samo to wiem bo na fotkach prawej strony z niezdjetym blotnikiem widac ze rudym jedzie, a sprawdzac ja nie musze, blacharz bedzie zdejmowal to zobaczy, zaskoczenia nie bedzie ![]()
zalew, a dlaczego gość kończy ten interes, z tego co widać co ma pod wiatą to raczej dobrze mu to wychodzi :??:
No właśnie, a znalezienie dobrego blacharza to masakra ![]()
poprostu to starszy facet, który ma nowy pomysł na życie.
będzie kupował takie Stare autka (lata '20-'40) i bawił się w renowację dla siebie
no to jest to jeden ze smutniejszych postów jakie ostatnio przeczytałem ![]()
tez mi zal d sciska ze ten czlowiek rezygnuje z komercji.. zaluje ze poznalem go tak pozno (dzieki jeszcze raz strugu za kontakt) bo pewnie juz wczesniej bym z jego uslug skorzystal… po zobaczeniu co stoi na podworku juz wiesz ze to wlasciwy czlowiek, a cenami nie straszy… ale coz, pozostaje mi sie cieszyc ze sie zalapalem
i czekac az wyjedzie od niego duzo fajnych prywatnych projektow ![]()
Zalew a możesz mi dać do niego jakieś namiary ? Mam kosmetykę do zrobienia w moim w szukam dobrego blacharza już dłuuugo może da się go jeszcze jakoś uprosić… ![]()
wymienial mi terminy lipocowe w ktorych pracownicy juz odchodza i jeszcze po drodze ida na urlop, trzyma ich jeszcze na tyle tylko zeby skonczyli to co stoi na placu, wiec nie jest to sygnal zeby pragnal abym napedzal nowe telefony..
mysle ze na kosmetyke znajdzie sie duzo zakladow, problematyczne jest znalezienie kogos dobrego co za dobra cene sie podejmie renowacji calosci.. sprobuj podjechac tutaj (tam gdzie widzisz takie skupisko samochodow), jest tam zaklad z rozsadnym gosciem co lubi klasyki.. mialem juz u niego robic ale stracil pracownika i nie mogl sie podjac tak duzej roboty, nie wiem jak teraz ma z terminami, dogadasz sie.. jacek 607387785.
Chodziło mi o kosmetykę w porównaniu do twojej… U mnie do malowania jest maska, progi do połatania, jedna dziurka w tylnym pasie a poza tym jakieś małe ogniska korozji w paru miejscach ale jednak wolałbm to dobrze zrobić żeby później drugi raz z tym gdzieś nie jeździć ! Byłem kiedyś na wycenie w mechanic.pl ale panowie rzucili ceny dosłownie z kosmosu a terminy mieli za pół roku… dzięki za tel zaraz tam przedzwonię :pa:
odebrałem swoja Warszawę…
remont trwał 2 lata, płaciłem kiszkowato po kawałeczku.
wczoraj odebrałem…
Zalew nie płac nim nie odbierzesz i najpierw pojedż na myjnie.
Mądry polaczek po szkodzie, kuwa mać ![]()
Miałem okazję oglądać Warszawkę w garage…
Współczuję ![]()
w morde jeża … ciekawe co dokładnie spartolił … strugu dokładnie opisz … ![]()
Renowacja przeprowadzona jak w autach z muzeum w Otrębusach
Ale niech Strugu opisze…