E24 1987 3.5

Cześć wszystkim, jeszcze nie było okazji się przywitać ze wszystkimi :slightly_smiling_face: Jestem od 9 miesięcy posiadaczem szóstki. Auto zostało sprowadzone,jestem drugim właścicielem :slightly_smiling_face: Szóchą przejechałem może z 2km i stwierdziłem że to jest to i od razu trafiła na warsztat… Nie była w złym stanie,ale też nie w idealnym. Jak trafiła na warsztat to codziennie nowe rzeczy do zrobienia dopisywałem do listy i coraz bardziej się pogrążałem… Jakieś 2tyg temu auto zostało odebrane od lakiernika i już jest częściowo złożone… Myślę że za niedługo zacznę jeździć o ile nie siądzie mi psychika podczas składania :grinning:

Aaa oto foto

Mimo, że jestem zwolennikiem oryginału jeśli chodzi o kierunkowskazy, to i tak prezentuje się rewelacyjnie :slightly_smiling_face: Czy lakierowałeś cały samochód?

Sam również posiadam E24 delphin metallic z shadowline, tylko że CS/1 z 1986, więc mam sentyment do takiego zestawienia.

Tak tak, auto zostało pomalowane całe :slightly_smiling_face: żeby nie było żadnych różnic w lakierze ( inny odcień itd. ) Aaaaa kierunki wrócą do poprzedniego wyglądu :slightly_smiling_face: Chciałem jej zmienić kolor na czarny mat ale szkoda mi się jej zrobiło i zostaje w orgi…

A komora silnika, bagażnik i wnętrze również?

Przydałoby się więcej zdjęć, również środka - chyba widzę tam czarne sportowe fotele :slightly_smiling_face:

Komora silnika też i bagażnik a wnętrze nie ponieważ nie było takiej potrzeby :slightly_smiling_face: Nie dawałem zdjęć środka bo nic tam nie było oprócz dwóch siedzeń przykręconych na szybkiego żeby się przejechać i deski rozdzielczej :stuck_out_tongue: