Witam
Czy mógłby ktoś zerknąć na to ogłoszenie OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne. czy tak to wyglądało w 86r czy to jakiś ulep ?
sprawa dosyć pilna
Niczego niepokojącego na zdjęciach nie widzę, chociaż opis w ogłoszeniu “stan idealny, dla kolekcjonera” to raczej nie za 17 tys zł ![]()
Przejrzyj ceny na mobile.de ![]()
"w idealny dla kolekcjonera "też nie wierze
uderzony był w przedni błotnik (brakuje listewki) ale buda w 86r tak wyglądała?
Zawsze mnie dziwilo co sprzedający ma na myśli wklejając jakieś pożal się boże obrobione zdjęcia. Do tego czarno-białe. A to pierwsze aż kłuje w oczy od nadmiaru kontrastu. Taki piękny i żywy kolor, a faktycznie mleko ze smalcem ![]()
Panowie naprawdę po zdjęciach potraficie ocenić auto? ![]()
A poważnie mówiąc: koleś wystawiał ją już wcześniej za 20, miał jeszcze srebrną z bordo skórą
Ze zdjęć to można ocenić tyle że np. nie wygląda na składaka czyli buda cs/1 a wnętrze z CSa ![]()
A nieraz już takie cuda tu bywały ![]()
pady nieoryginalne, reszta w normie. Co do stanu to się nie wypowiadam nie widząc auta bezpśrednio
To co zauważyłem:
- brakuje listwy na lewym przednim błotniku
- nakładki na wydech chyba nieoryginalne (ścięte)
- ramki tylnych lamp w średnim stanie
- sprawdziłbym czy tylne lampy były wyciągane do lakierowania - na ostatnim zdjęciu widać jakiś dziwny nalot na czarnym plastiku
- prawa listwa przedniego zderzaka mocno zmatowiała
- część środkowa tylnego zderzaka mocno odstaje spodem od prawej części, jest też większa szpara pomiędzy gumową listwą niż z lewej strony
- nakładka na kierownicę - oby to była tylko nakładka
- pody nieoryginalne
- nieoryginalne głośniki w przednich drzwiach - boczki do wymiany
- pęknięte szkło lewego lusterka - 3 zdjęcie, ale może to tylko złudzenie
Poza tym, nie jestem pewien, czy można było mieć taki spojler klapy tylnej, jak nie było spojlera przedniego zderzaka.
Tapicerka wydaje się być nowa, ale wg mnie trochę słabo obszyta - spójrzcie jak się marszczy na siedziskach i boczkach oparcia.
dziękuje panowie za zainteresowanie , laik w tym modelu mnóstwo mankamentów przeoczy ![]()