e24 z Gdańska

Cześć! Przymierzam sie do zakupu e24 i znalazłem taki egzemplarz, czy ktoś coś o nim wie lub był oglądać?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-6-ID6ylBOX.html

Nie znam, nie oglądałem, ale już na starcie wnikliwie przyjrzałbym się lewym drzwiom i ich łączeniu z błotnikiem oraz przyczynie “nierówności” przedniego zderzaka. Odważniki na polerowanych rantach… Ceny nie komentuję bo teraz każdy rzuca swoją i chyba nie nadążam :slightly_smiling_face:

Lewe drzwi odstają, maska odstaje, zderzak krzywy, trzeba auto obejrzeć na żywo żeby coś stwierdzić. Na rantach jest naklejka, nie odważnik, tak czy inaczej koła chińskie i nie ta epoka. Mógłby się jeszcze ktoś wypowiedzieć na temat foteli przednich bo nie wiem czy taka krata nie była tylko na sportsitze?

drzwi i maske zauwazyłem.

Dzwoniłem do właściciela i podał mi numer vin, czy tutaj ktoś ma możliwość sprawdzenia?

dekoder np tutaj
http://www.etk.cc/bmw/PL/vin/decoder/online/

po co półśrodki jak można to zrobić na serwerze BMW :stuck_out_tongue:

Trzeba mieć konto?

do klasyka nie potrzeba żadnych uprawnień. wpisujesz vin i już

Z daleka widać ze to typowa PADAKA

noooo, powitać znawcę tematu :v:

znawcy są specjalistami od zdjęć, rzadko kiedy stają się posiadaczami auta :grinning: :grinning: :grinning:

Teraz w ogłoszeniach występuje jako e24 z Pruszcza Gdańskiego / Rusocina. Egzemplarz nie zachwyca wyglądem. Ognisko korozji przy uszczelce tylnej szyby, małe purchle przy listwie nad zderzakiem tylnym. Widoczne dziury w podłodze. Wspawana podłoga pod fotelami. Niektóre elementy były malowane w taki sposób, że widać wyraźne zacieki np. na przednim błotniku.

Środek też wygląda słabo. Brudny, poplamiony i wybrakowany. Z wyciętymi dziurami w konsoli.

Baza do odrestaurowania.

z doświadczenia wiem, że wszystko co wisi na allesyf, otozłom, jest z europy i kosztuje 20.000-30.000 nadaje się tylko do pocięcia…

jeśli interesuje cię coś bez korozji, to tylko usa lub ew. espaniol.

zadzwoń, określ jaki model chcesz oraz podaj swój budżet, a coś ci znajdę.