czesc
bede chcial robic kilka rzeczy zwiazanych z elektryka w mojej Sieben.. kogo kompetentnego, choc niekoniecznie drogiego byscie mogli mi polecic?
na wstepie bede chcial dojsc do ladu z deska rozdzielcza (w lomiankach mi koles z zakladu tam powiedzial, ze wystarczy zmienic akumulatorki, ale samemu nie chce zbytnio sie z tym babrac), potem sprzezyc zamki z pilotem od alarmu, i zrobic pare modyfikacji z alarmem, oraz ew. zalozyc automatyczne domykanie okien/dachu…
niekoniecznie wszystko na raz, ale wyzej wymienione modyfikacje napewno chcialbym zrobic..
moglby mi ktos polecic w miare tanich specow? bowiem mechanika mam dobrego, ale elektryka sie nie zajmuje zbytnio..
z racji ze po raz pierwszy tu sie odzywam to przy okazji sie przywitam
adres tego sajtu/klubu dostalem od Adama ze srebrnej szostki i ledwie poznalem juz mi sie ta znajomosc bardzo przydala, bo dzwonilem z trojmiasta bedac w opresjach poprosic o porade i ja dostalem (siedzial z kims z Was i rozmawialem przez tel), tak wiec przy okazji bardzo dziekuje
na zlot nad morze z racji zabiegania i zastoju finansowego niestety nie udalo mi sie pojechac
mam nadzieje, ze na przyszle zjazdy bede bardziej dyspozycyjny
a tu moja bryczka ![]()
pozdrawiam