Jak maja na magazynie, cena nie zmienia sie, jak zamowisz cos, co musza sciagac z de.
to w złotówkach nie płacą.
Ceny faktycznie potrafią teraz szaleć. Choćby np. moje tuleje tylnej belki - rok temu dałem 80-90zł/szt, a dzisiaj kosztują już prawie 140zł/szt.
Ale już regulator ciśnienia paliwa nie zdrożał aż tak bardzo (zachowując proporcje) w ciągu roku, bo z ok. 400zł skoczył na 453.44 zł (może dlatego, żeby nie przekroczyć kolejnej granicy absurdu) ![]()
Wracając do tej szóstki – trochę dziwię się, że właściciel przechowuje autko na jakimś zbiorowym parkingu (tak to wygląda na którymś zdjęciu ).
Chyba, że miejsce jest cywilizowane i bardzo dobrze strzeżone.
Fuujjj, ja już z tego wyrosłem. A na ostatnim spotkaniu to Ciebie nie było …no i może dlatego nikt niczego sobie nie pokazywał ![]()
Mowa tutaj o ostatnim na którym byłeś czy ostatnim klubowym
![]()
byłem, byłem, ale poszedłeś ponoć chwile przede mną
ale nie piłem tooo fakt to prawie jakby mnie nie było - po robocie w piętek aż niewypada o suchym pysku ![]()
ale nie piłem tooo fakt to prawie jakby mnie nie było - po robocie w piętek aż niewypada o suchym pysku
A ja myślałem zawsze , że w robocie … niewypada o suchym pysku :piwko:
ale nie piłem tooo fakt to prawie jakby mnie nie było - po robocie w piętek aż niewypada o suchym pysku
Gdyby wiedział że przyjdziesz to bym sobie nie odmówił okazji do uściskania Cię :v;
Euro chyba nie wpływa na ceny ASO…
Od kiedy kupiłem szóstkę dzwonie do Bawarii z pytaniem o światło mijania do E24… od zawsze i dziś kosztuje 351 czy 356zł za sztuke… :v;
Uznali, że jesteś marudny klient i na odczepnego przy telefonie zapisali jakąś cenę
A poważnie, maja pewnie jakaś zakurzona lampę na półce bo cena lampy mijania na dzień dzisiejszy w pln to 388,02,- zaś do CS2 255,16,- bez projektora. Oczywiście HELLA.
ja też taką mam, nie chwaląć sie Arturku:)
o kurde, duch normalnie duch ![]()
ja też taką mam, nie chwaląć sie Arturku:)
I słusznie, taka gąbka dodaje ze 20 koni …psychicznych ![]()
o kurde, duch normalnie duch :mrgreen:
Jasny gwint ![]()
ja mam prosto z rzeszy a do tego jeszcze po kursie 3,2 za euro:)) powstaje zza grobu powoli, w niedziele odzyskam dowód rejestracyjny po prawie trzech latach od kiedy go straciłem:)) I mam nadzieje że w niedziele wykonam pierwsze wiosenne ruchy…
ja mam prosto z rzeszy a do tego jeszcze po kursie 3,2 za euro:))
Wszyscy mamy prosto z rzeszy a tak naprawdę z chin ![]()
Słuchajcie, gąbeczki, piweczko ale zaczęło się od zdjęć wyjątkowo solidnego Niemca - czy ktoś może kompetentnie opisać, co ten gość robi i czym?
tiaaaa… solidny niemiec… to photoshop…
ile ja bym dał za jego recaro
reszte już identyczną mam ![]()