Fajna e24

Gość dba o 6 :astonished:

No niezłe. To jest to, jeżeli chodzi o 6er. Do tego bardzo fajne zdjęcia.

Kurcze - coś takiego (tzn efekt końcowy) bardzo mnie zachęca do starań o rozszerzenie pasji o temat E24, ale moje stany euforyczne ostatnio odmienia oglądanie egzemplarzy, które są przed renowacją :frowning:

pozdrawiam :slightly_smiling_face:

Ale dużo potu, łez, kasy i potem autko jest za… Jest fajne bardzo :sunglasses:

Egzemplarz perełka ale i tak najbardziej podoba mi sie stan mat wygłuszających na klapie od silnika. :grinning:

Akurat gąbka to chyba najmniejszy problem, ostatnio Adam mi zafundował identyczną. Ja tylko zawsze się bałem że kiedyś popadnę w taką chorobę że będę 6 trzymał w grażu pod plandeką zamiast nią jeździć. Niektóre objawy dostrzegam u ww. właściciela.

A poza tym to moim zdaniem 6 bez pasków to słabo wygląda :u:

super, za 25 lat ją kupie od tego człowieka - przecież mu się w końcu znudzi, zaczekam :sunglasses: ale przednie fotele takie to mi się podobają w tym obiciu, nie musiałbym nic zmieniać :sunglasses:

Chciałem się pochwalić swoją gąbką :slightly_smiling_face: dzięki Adamowi mam równie piękną jak ten Pan :wink: …no przynajmniej gąbkę :u:

Gratulacje! Przyznam szczerze, że takiej gąbki jeszcze u nikogo nie widziałam! Brawo!!!

z ASO ? , prywatnych zbiorów Adama , czy piękna adaptacja?

no teraz to i wyspac sie mozna, na maseczce z super gabeczka!

Nooooo :slightly_smiling_face: A co to za gąbka? Gdzie? Za ile? :wink:

mam taką w szafie z częściami :smiling_imp:

Gabki juz przestaly byc dostepne w ASO ?? :u:

Dostępne są w każdej chwili. Środek 110pln, boki po 70pln przed podwyżką euro :grin:

A teraz prawdopodobnie, co dziwne, nawet trochę korzystniej:

boki Nr : 51481843779/80 Cena z VAT: 52.76 zł
środek można powiedzieć bez zmian Nr : 51481843781 Cena z VAT: 111.02 zł

mam wrażenie, że Łyżwa się loguje, szuka tematu, biegnie do garażu, cyka fotkę i pisze - Łyżwa, wpadnij na dwa dni w jakieś miejsce - nic innego nie robimy tylko sobie pokazujemu :sunglasses:
A w gąbki to już chyba sporo ludzi się zaopatrzyło - to na szczęście nie jest nieosiągalne :wink:

Ale ładnie wygląda w odmalowanym wnętrzu :laughing:

Euro chyba nie wpływa na ceny ASO…

Od kiedy kupiłem szóstkę dzwonie do Bawarii z pytaniem o światło mijania do E24… od zawsze i dziś kosztuje 351 czy 356zł za sztuke… :v;

Chyba wpływa.

Ja nie zauważyłem :slightly_smiling_face: Co pół roku pytam o ceny tych lamp i zawsze taka sama cena. Czy niskie czy wysokie Euro. :face_with_rolling_eyes:

zadzwoń do innego ASO, może mają na miejscu przez już długi czas i sprowadzili po jakiejś cenie i jej już nie zmieniają.