brawo ![]()
miodzio !!!
Spapugowałeś ![]()
Dobry wybór ![]()
misiu:
albo AC schnitzer,
albo RH
:??:
i jednej brakuje ![]()
Troche masz racje Adam, bo pierwszy raz takie felgi zobaczyłem u Ciebie, kilka dni temu znów je ujrzałem
i są.
Co do nazwy to zasugerowałem sie kapslami, napewno to sa ACS a jaki model to juz nie wiem, patrzyłem w necie to nie znalazlem takich, jak wiesz to napisz.
Felgi oczywiście sa 4szt ![]()
ACS-y mają nieco cieńsze ramiona i lekko zwężające się z stronę obręczy, poza tym są robione przez OZ racing (powinny mieć od środka logo oraz nalepkę), a RH robi firma RH jak sama nazwa wskazuje
ACS-y wyglądają tak
a RH wyglądają jak na mojej furce ![]()
Moze ktos przerabiał temat z szerokoscia opony, maksymalnie jaka szerokosc moge
zalozyc, zeby nie przycierało felgi sa 18", przod 8,5" a tył 10" wg tabelki z tej strony
http://www.abbco.pl/felgi/informacje_szerokosc_felgi.htm to na tyle moge zalozyc 275, da
sie na takiej jezdzić?
fajniej bedzie wygladac jak zalozysz wezsze ktora beda sie opinac na tej 10calowce
Czy ktos wie jaka maksymalna szerokosc opony miesci sie na tyle w 6 ???
zapytaj "Rafal"a - jest miszczuniem w tej materii. ![]()
Przy optymalnym ET 265/40/17
minimalnie obciera o nadkola jeśli są oryginalne (jeśli masz reperaturki to się mieszczą), poza tym przy szerokości 265 polecałbym profil 35, ale to jest nie do dostania ![]()
Michał będzie miał reperaturki ![]()
co do opon to znalazlem bardzo duzo na allegro 265/35/18, chyba ze miales na mysli 17"
chyba ze miales na mysli 17"
Miałes jakies wątpliwości
Inaczej nie jest napisane ![]()
Zgadza sie, reperaturki będą tylko nie wiem jak one wpłyną na szerokosc opony, myslicie ze poszerzą nadkola?
michał
jak cytujesz, to tak, żeby miało to jakiś sens ![]()
zresztą uwaga dotyczy się także do innych userów ![]()