Felgi

Adam, a co masz:)?

16/55/225
http://www.6.com.pl/pow.php?o=04_10_20/153

Jak się zachowuje Twoja 6-tka w kolinach na tych kapciach?

ja miałem założone - opony od e32 tj. 225/60R15 i wg mnie prowadzenie i komfort był super :sunglasses:

Nie narzekam, bo to profil 55. Kiedyś miałem 16/45/245 i po koleinach było kiepsko :smiling_imp:

i dlatego ja się ze swoimi rozstaje na wiosnę:)

Ja mam 225/50 R16 (zdjecia w galerii nasze 6), zalozylem testowo 17 cali i zmienilem spowrotem, uznalem to za wielkosc optymalna, tylne felgi maja 9 cali szerokosci i takie ET ze mi zadne dystansy nie potrzebne :slightly_smiling_face: na zime mam 14 wyglada to “ubogo” ale to w koncu zima…

Adam dlaczego masz dalej czarne listwy, miales je polerowac jakas pasta!?!?!

zima vs lato
cale
szerokosc (i want more :D)

Te po prawej to BBS-y :question:

Po lewej te 14’ to zresztą też BBS-y.

tak, 17’’ ze zdjetym kapselkiem co ma znaczek bmw :slightly_smiling_face: mozesz sie gdzies upewnic czy to bbs, ale z tego co pamietam to tak
po lewej seryjne 14’', na nich zimowki traktory zostawilem i zmieniam cale kola sobie

He he , na zime mam identyczne felgi

Ja też mam takie zimówki. Ciężko znaleść właściwy rozmiar 205/70R14.

Mam 196/70 R14 minimalnie za male, ale udalo mi sie w zeszlym roku dostac okazyjnie roczne w ogole nie jezdzone zimowki wiec nie wybieralem.

Jak kiedyś postanowię położyć nowy lakier, to zabiorę się za to, wolę kompleksowo podejść do tematu niż robić coś, zeby za chwilę znowu rozbierać i…

ja tam mam na tyle 16/45/245 i nie mam zamiaru zakladac nic wezszego :exclamation: jest dobrze :sunglasses: a ze troche wozi na naszych drogach to mnie nie rusza choc czasami jest naprawde meczace… trzeba byc twardkim a nie mietkim i lac na komfort :smiling_imp:

Dokładnie trza być hardym a nie mientkim - ciul z komfortem - liczy się wypasik :wink:

zgadza sie :sunglasses:

:sunglasses:

sam kiedys cwiczylem 6 na 245/35/17 i stwierdzam ze przy sprawnym zawiasie nie ma tragedii :laughing: ,problem stanowia jedynie wypuklosci jezdni napier.dalajace o podloge (oczywiscie przy duzym obnizeniu) :smiling_imp: