No wreszcie ruszyło forum - które jak sądzę zrobiło sobie od nas przerwę urlopową ![]()
Musiało chyba coś poważnego się wydarzyć skoro tyle czasu było nieczynne ![]()
to było straszne…
no co za mila niespodzianka
wkoncu wszystko znowu powraca do normy i mamy znowu forum ![]()
Wreszcie ![]()
wiecie co? ja też się strasznie ciesze - bez forum jak bez ręki ![]()
Dobrze, że TP nie zrobiła sobie urlopu, bo w ogóle byłoby smutno ![]()
WRESZCIE - po rozmowach z Łyżwą - dowiedziałem się że to jacyś RUMUNI - zrobili włam na serwer - co za czałczeski jedne ![]()
ale super że już działa - to jest jak jakiś nałóg !!
no to było straszne. podobno atak był własnie z rumuni, ktoś chciał wykorzystac serwer do dalszych włamań żeby zacierać ślady. ale namieszał tak że wszystko sie zawaliło. a potem własciciel serwera postanowił sie pozabezpieczać po zęby żeby nie doszło znowu do takich sytuacji i to skomplikowało całą sprawe jeszcze bardziej (to ten moment kiedy było ale nie działo, tak właściwie to ten link do dziś tam jest dlatego trzeba przez stronę wchodzić a nie przez link) bo oprogramowanie sie zmieniło itd. walka była długa ale informatycy spisali się dzielnie a co najważniejsze nie zgubili danych archiwalnych. Chwała im za to!
hmmm na pewno to wina bil ladena ![]()
Bil Laden… hmmm, ciekawe, że temu Bilowi się chce tym interesować ![]()
Bin Laden miał plana zaatakować pentagon i żeby zamaskować skąd uderzy, włamywał się do serwerów i padło na nasz
![]()
to pięknie, tylko co tam robił Bil
![]()
Siedział i zawijał…
… później ubijał i to palił - świnia
Nie podzielił się
Już go nie lubię ![]()
A ja juz myslalem ze to moja wina…
Przestalo dzialac po wyslaniu mojego pierwszego postu ![]()
Nie przejmuj się - w ramach przeprosin możesz nam umyć szósteczki przy najbliższej okazji
![]()
No to dobrze że w wszystko OK, już myślałem o najgorszym. Całe szczęście że to byli ciauczescy a nie alkaida
bo serwer bez łba by został.
A propos Rumunni, to wyobraxcie sobie że prócz bryczek z osiołkami smoigającym w dużych miastach wśród Dacii maja tez tzw cafe internet, tylko w morde nie mogłem odpisać na posty Bo oni jakoś ł nie używają. Co za kraj. Ale to mnie rozwalił, jak zobaczyłem w samym centrum wozy z zaprzęgniętymi osłami, a i mają super oszklone balkony. Oszklenie wygląda jak szyby z Ikarusów. ![]()