czy jak tam sie to wystajace miekkie nazywa ![]()
mozna takie dostac? jakiego rzedu to hajs?
Masz na myśli fotele recaro, bardzo trudno kupić, a jak się znajdzie, to trzeba trochę zapłacić ![]()
Adamie, myślę że chodzi o wysuwaną część fotela która podtrzymuje uda. W swojej nie mam tego ale miałem kiedyś w 750, szczerze mówiąc nie wiem do czego to jest ![]()
Aaaa, już wiem… Właściwie czemu chcesz zmienić fotele
Zalew
nie wiem czy chce, ale ostatnio na jakims zdjeciu widzialem taki fotel.. i w innych samochodach tez wielokrotnie takie cos widzialem… nie jest to wygodne? bo nie wiem, nie siedzialem..
http://www.recaro-seats.co.uk/sports.asp
tanie to fotele nie są ![]()
Ale miałem takie kiedyś zwykłe ręcznie regulowane we wszystkie strony w swojej 6 — i muszę powiedzieć że w lepszych nie siedziałem - trzymają extra, teżmiały wysuwaną część pod udami - taki bajer ale spoko ![]()
moze to brzydkie porownanie, ale chodzi mi o takie jak w tej zwiesniaczonej 6 http://bilder.mobile.de/images/autos/529085/11111111148698631-4215-1101067531_3.bild
to sa te recaro drogie?
jak sie patrzy na zdjecie to wydaje sie ze wygodne takie cos pod lydkami
to nie recaro, a to coś pod udami to tylko bajer, ja nie widziałem w tym nic co by poprawiało komfort jazdy. Może zależy to od postury siedzącego. Generalnie wydaje mi się że to jest coś co pomaga przy jeździe autostradą z włączonym tempomatem ![]()
Ja mam w 628 fotele welurowe, wygladaja dokladnie tak jak w tej czerwonej …no nie wiem jak to nazwac, pisze na nich Recaro a jezdzi mi mi sie w nich tak dobrze, ze zrezygnowalem ze zmiany na skorzane seryjne. Co do tego czegos wysuwanego na krotkich odcinkach nie widze zadnej roznicy ale kiedys doszedlem do tego ze jak jade autostrada kilka czy kilkanascie godzin to jak jest nie wysuniety cierpnie mi noga na pedale gazu i zaczynam sie krecic, jak wysune to cos o jeden zabek to natychmiast problem znika, mam niespelna 180cm pewniej jak ktos ma 200 to mu sie dobrze jedzie z calkiem wysunietym.
Tak dla ‘króciaków’ to nic nie daje.Jezdziłem e30 z tym i musiało być złożone.Mam 175cm i jak rozłożyłem to mi podnosiło nogi ![]()
Jak by nie patrzył, w siódemce mam zwykłe fotele i jest ok., a w szóstce mam recaro i jest zajefanie. Mówię o komforcie…