jak w temacie…
czekam i czekam i nic
, tak więc może niech każdy weźmie do k. to co udało mu się namotać i się powymieniamy
![]()
czekam na jakiś odzew ![]()
gorg cos zamotany, porozdawalem juz 15 CD, ale z wysylka za daleko na poczte chyba albo nie ma casu, nie ma casu. Pozatym Macias twoje erotyki poscilem juz w siec wiec moze tam szybciej znajdziesz
W najgorszym przypadku dostaniesz w Koszalkowie.
do wyślij jakimś dhl-em z firmy
, chyba coś tam czasem dostajecie, albo wysyłacie (fakt, nie???)
… może być nawet na mój koszt ![]()
W ten sposób to jednak żadna wielka rewolucja sie nie dokona na tej stronie ![]()
Hmm mozna wrzucic na www.putfile.com zawsze przyjemnie obejzec szuche w akcji…
Siemax MAcias. Chcialem wlasnie poruszyc lekko temat fotek
z ostatniego zlotu w Policku, Koszalinie i Bagiczu. Napstrykawszy wiecej niz kilka, mam nadzieje, ze ciekawych ujec, chcialbym moc wam przeslac plytke z nimi, orzymujac wymiennie wasze fotki. Musialbym miec Twoj adres.
Pozdrawiam
IGi ze zlotej e21
a moze sie umówić kiedys na dc++ na jakims hubie
Temat zdjęć i filmików od zawsze należał do … szkoda prądu ![]()
Witam Macias. Fotki poszly dzis nach Pabianice. Sorks za male perturbacje czasowe, lecz mialem duzo spraw na glowie w ostatnim tygodniu. Mam nadzieje, ze fotki sie spodobaja i czekam rowniez na plytke z wszystkimi waszymi fottami. Dzieki i pozdrawiam
Szesc…
ponawiam propozycje dc++
mogą byc wszystkie materialy u mnie bo komp chodzi 24h/dobe
a jak dobierzemy hub gdzie jest pusto to nikt sie nie podłączy.
moze lepiej na torrenta??
ale tam nie ma kontroli nad tym kto to ściąga
jest, wystarczy hasło, i uzytkownik
wchodze.
tylko napisz skąd to wziąć i jak działa
dla mnie też instrukcja
, a jak ktoś chce coś z tych fotek przez pocztę, to poproszę namiar na priv ![]()
p.s.
gorgu… a co z obiecanym teledyskiem i filmami od grubego ![]()
A niektórzy to coś obiecali, i do dzisiaj ani widu ani słychu, mam nadzieję , że ci niektórzy czytają i się odezwą co i jak
![]()
pewnie materialy nie przeszly cenzury… ![]()