Gdzie kupić taką folię?

Gdzie można kupić taką folię samoprzylepną?

wiem gdzie, ale nie odpowiadasz na pw więc Ci nie powiem :stuck_out_tongue:

ło matko, jak przeczytałem to nie miałem chwili a potem zapomniałem już CI odpisuję:D

ty też na moje zapytania dot. fotek z renowacji skóry nic nie odpowiedziałeś :smiling_imp: , a poza tym jeszcze kilka osób też chciałoby na pewno się dowiedzieć, gdzie to kupić :face_with_rolling_eyes: można wprawdzie w BMW, ale koszt jest znaczny :face_with_rolling_eyes:

ja te bzm sie chetnie dowiedyia :pa:

ale pasztet :exclamation: przecież Ci wysłałem ze 2 miechy temu. Jeśli nie masz to mam w dalszym ciągu prezentacje w Wordzie, słać?

taka folia jest do kupienia tutaj

Kurka ale zabawne. Może w Australii też mają tą folię?

A nie można zrobić z grubego worka na śmieci?

Folię samoprzylepną kupisz w sklepie plastycznym w Warszawie przy ul. Mazowieckiej vis a vis Hotelu wojskowego.

1. folia samoprzylepna za sklepu plastycznego to nie to samo. oryginalna folia jest dużo grubsza i ma bardzo elestyczny klej.

2. przezentację w wordzie mam, chodzi mi o same fotki w oryginalnym formacie w celu obróbki i umieszczenia na stronie.

W pracy mamy rękaw z grubej folii, ale to nie to samo klejenie taśmą a folia samoprzylepna. Z Linka Starcarz wpadłem na pomysł kontaktu z firmą 3M z zapytaniem o dostępność w PL. Ale ta szócha jest wymagająca :sunglasses:

A po co ta folia bo zabardzo nie wiem ???

nie wiem, ale aluzje zrozumiałem. Cena za przeszyłke tak lekkiej rzeczy jak ta folia to wcale nie majątek i nie ma co narzekać. Choć pomysł z kontaktem bezpośrednim z 3M to dobry pomysł, spróbuj i daj znać tutaj bo ten towar widze ostro reglamentowany jest :wink:

Żeby woda która przedostanie się przez uszczelki do wnetrza drzwi noe moczyła tapicerki.

…też dla wygłuszenia :v:

i zeby miec zajecie…

Folia to ASLAN SL-310. Całość na samochód to 45zł.

http://www.warsob.com.pl/pub/cenniki/Cennik_2007-02.pdf

Kupiona tu: