Gdzie w Warszawie po OC dla e23 z 85roku 2.8 silnikiem??

Ja też mam w link4,płacę ok 460 i mam w tej kwocie ubezpieczone szyby(50zł rok) zniżki oczywiście max :slightly_smiling_face:

460 zloty :astonished: :astonished: :astonished: :astonished: :??: moze dlatego ze to nie Warszawa

A ile masz znizek 60% czy moze cos wiecej???

60% to chyba u nich obojętne gdzie,tak mi się wydaje
:grinning:

Nie jest to obojętne.

Hmm tylko pozazdrościć :piwko: jak cos to bede mowil ze jest taki jeden co ma mniej niz 500 za rok i jak to moze byc ze ja mam wiecej do zaplaty :grin:

Znam takiego co ma mniej niż 300zł na rok :laughing:

hi,hi zawsze możesz się zameldować u mnie na wsi :grin:

Goblin :grin: :grin: :grin: :piwko:

Potraktujcie ubezpieczenie w Warszawie jako taka odrobine luksusu. To tak jak kupowanie w drogich sklepach, gdzie towar ten sam, ale ceny 2 razy wyzsze. :slightly_smiling_face: Moze to troche poprawi samopoczucie.

A ponoc od Pazdziernika szykuja sie jakies podwyzki

Pewnie chodzi o te zwiazane z leczeniem powypadkowym z ubezpieczenia. Strasza tym od dawna, nawet u niektorych ubezpieczycieli zachecali, zeby wykupywac awansem ubezpieczenie, to sie zaplaci po aktualnej cenie. Ale tak naprawde to chyba nikt jak na razie nic nie wie, czy bedzie i ile (napewnio nie wiedziala panienka w Link4, kiedy dzwonilem jak mi sie OC konczylo). Mam odczucie, ze narazie to ubezpieczyciele strasza, zeby zachecic do tego wczesniejszego wykupu :slightly_smiling_face:

Wracając do tematu cen, za 635csi bez zniżek w wawie policzyli 1572,44 więc nie jest źle.

U mnie sprawa wyglada tak ze w linku4 z moimi znizkami chcieli 1050zeta jesli znizki wspołwłasciciela 840 (duuuuzo birac pod uwage ze bylby to drugi samochod)
dlatego oc bedzie w warcie tam bede placil ok 680 zeta na znizkach wspolwlasciciela.

Dobrze, ze nie mieszkam w stolicy - 386,52pln/rok

w jakiej firmie ?

W Link 4.

nieżle… ja dokładnie odwrotnie. w warcie 890 a w link4 720