Ja mam ubezpieczony w HDI ASEKURACJA.
Skladka podstawowa 2 135zl. Chyba pow 2.2l poj jest ta sama. Na 55% znizki place 897zl za rok. Przed ubezpieczeniem obdzwonilem wiele towarzystw i kolega (ubezpieczyciel) polecil mi wlasnie ta firme. Link4 z tego co pamietam maja zwyzke za stare auta
Nic nie wiem o zwyzkach w Link4, a mam tam ubezpieczone juz drugie autko. Silnik 3,2L, rocznik 82 - i place (przy 60% znizki i czyms tam za drugi samochod ) nieco ponad 700 (w tym mam jeszcze ubezpieczenieszyb, nieszczesliwych wypadkow, jakies tam cos dla domu. W Linku ubezpieczenie licza chyba zaleznie od marki, modelu itd., podejrzewam ze na podstawie jakiejs statystyki o wypadkowosci , ale pewnosci nie mam.
Kiedy zastanawialem sie nad wyborem, podobnie cenowo wychodzila tez Samopomoc, ale jesli mnie pamiec nie myli cena byla podobna, ale pakiet ubozszy.
Ubezpieczyli ci rekina w Mbank?? Mi powiedzieli ze za stary i takich nie ubezpieczają [`85] Jaa mam w Link4 i okolo 650 zeta za OC mi policzyli przy max zniżce..
ja też mam w link4, zarówno E24, jak i E30. niecałe 800 pln (w PZU 1200) natomiast przy ubezpieczeniu skody link4 za samo oc chciał tyle, co w compensie wzieli za OC, AC, NW i ASISTANCE. dla prównania stawka za OC E24 w compensie 2.300 przy 60% zniżki
no fakt, że tanio ale mam w Link4 jeszcze 2 furki więc -5% i -5%. Dodajac do tego -60% to wychodzi tanio. A poza tym jedna ciekawa rzecz.. Sprzedałem starą betkę przed miesiącem [e30 touring] i wczoraj dzwoni do mnie koleś z Link4 i mówi: “Widzę u nas w systemie, że samochód jeden w rodzinie ubył, czy moze pojawiło się coś nowego co mógłbym ubezpieczyć?” Wycwanili się..
Coś mnie robią w balona,
60% zniżki, mała miejscowosc w lubelskim ( a więć dobra strefa),dłuuuugo prawko , wiek średni, tylko jeden użytkownik , płatne jednorazowo, bez NW … i 550 zł
Ja zrobiłem tak… Zadzwoniłem do mBank, pogadałem radośnie że mam taki fajny samochód i jestem takim dobrym klientem a wy nie dobrzy nie chcecie ubezpieczyć mi 635…
Laska powiedziała że musi porozmawiać z analitykiem i wyrazili zgodę!
Płakać i bajerować dziewczyny na hotline… nie widzę inaczej…