Pozostały nam trzy terminy, mam nadzieję, że pamiętacie, że kilka podróży blisko siebie to jest dla wielu duży wydatek
To ważne, bo najfajniej w komplecie ![]()
Z racji majówki w Toronto dobry jest lipiec ale zlot planują na 2-3.07. Więc nie wiem czy nie lepiej,kurde nic nie wiem ![]()
jacy “ONI” jaki zlot? kurcze nic nie wiem, później będzie tak, że wymyślimy sobie 4 weekendy lipca i coś damy rade sklecić kolego, jakieś przeciw
a za
![]()
Oj Kubuś oni w sensie Toruńczyków.Ogólnopolski zlot BMW jest planowany 2-3 lipca a majówka 7 maja.Oszywiśćie w Toruniu-tym od pierników i Kopernika ![]()
Aaaa, to zmienia znaczenie sensu zdania ![]()
Kurcze, to będzie problem, ale może w połowie lipca nie będzie źle, pamiętajcie, że planujemy zlot od czwartku lub do poniedziałku włącznie - jechać pół polski na dzień to chyba przesada ![]()
Dwa wypady w jednym miesiącu to zbyt wiele, a jak mam wubierać pomiędzy Koszałkowem a Toruniem, no chyba prosta sprawa że Toruń odpada. ![]()
z tego co widze to lokalizacja zlotu będzie w Kłodzku a nie w Koszałkowie ![]()
Cholera, pięknie, mamy typowy przykłąd rozdwojenia jaźni
Nie pogodzimy nigdy wszystkiego więc proponuję przyoszczędzić do tego czasu parę złotych (jest jeszcze pół roku) i zrobić dwa w jednym - chyba, że lepsze koncepcje ktoś ma… ![]()
W związku z brakiem jednoznacznego roztrzygnięcia temat blokuje - proponuję oddawać głosy w nowym temacie gdzie są zamieszczone tylko dwie opcje ![]()