Grafika aerografem na bmw

Chciałem pokazać moją ostatnią realizację grafiki aerografem , wykonana co prawda nie na szustce ale na bmw e38. Ma nadziej że was to zaciekawi. Auto został pomalowane w całości. ja wykonałem airbrush. malowanie silnika m70 na masce. Emblematy także zostały namalowane i wszystko ukryte pod klarem.

mam nadzieję że dział optymalny do tego. jeżeli nie to proszę pokornie o przeniesienie. do właściwego.

zapraszam do oglądania.

inne moje prace aerografem, i sprayami fb

Nie będąc fanem jakichkolwiek udziwnień na- i w samochodach i kompletnie się nie znając na tym co robisz, uważam, że to co zrobiłeś na masce jest świetne.

Piękna sprawa - gratuluję umiejętności i wytrwałości.
Ile czasu zajęło malowanie?

Po zrobieniu zdjęć docelowego silnika czyli w tym przypadku projektu, wykonanie z rozrysowaniem trwał około 10 dni po około 12 godzin dziennie. Mówię o wykonaniu samej maski.

Kozak :grin:

pełen szacun i respect !! Piękne dzieło !!

Niezłe :slightly_smiling_face:

A jak jest silnik włączony to wiatrak na masce chodzi :question: :wink:

Ta… i jak zajrzysz od strony szyby to go widać… :sunglasses:

Super, na prawdę wygląda to niesamowicie. Ale patrząc na tą maskę przypomniało mi się to E24:

Teraz czas pójść o krok dalej i wymalować tak jakąś E24 tylko żeby części wyglądały jak prawdziwe. :pa:

Tak się zastanawiam jakby w moim 2.8 wrzucić emblemat na tył i graf na przód, oczywiście wszyscy by się spuszczali jakie kozak 5.0 a pod maską ZONK :laughing: Ledwo 2.8 :laughing:

jak ktoś się zdecyduje, chętnie czynie honory by zdobić kolejna bmke.

jako ciekawostka w tej e38 pod maska faktycznie turbo diesel 3.0 bodajże. ale właściciel naprawdę dopieścił ten egzemplarz.

A ta e24 z grafiką bardzo ciekawa, inspiruje

hehe i z czasem płynu do spryskiwaczy ubywa:D

Koszty pewnie wyrywają z butów tak jak i sam graf :grin:

Mogę powiedzieć że robię takie rzeczy stosunkowo nie drogo. Ale cena jest zależna od wielu czynników.

A na pewno co po niektórzy wzięli by więcej, a zrobią niekoniecznie lepiej.

Cieszę się bardzo że się wam podoba…

Ja bym chciał chociaż emblematy na tylnej masce .

No to może jeżeli oczywiście chcesz podziel się z nami kwotą jaką trzeba położyć na stół, żeby móc się cieszyć V12stką w 730D :slightly_smiling_face:

Witam was znów, nowa grafika wykonana przeze mnie, tym razem (wreszcie) na mojej e28.

Więcej zdjęć na fejsie, zachęcam do oglądania.

Wunderbar