gratulacje dla admina ;))

:face_with_rolling_eyes: :question:

skromna wypowiedź :face_with_rolling_eyes:

BRAVO MAESTRO :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation: :exclamation:
OT I MAMY WIRTUOZA KLAWIATURY :stuck_out_tongue:

Miałem założyć taki temat, ale nasz skromny i genialny ADMIN zrobił to za mnie. Dziękujemy :sunglasses:

I będzie juz dobrze :question: :question:
bo od kilku dni tylko : ładowanie strony i …ładowanie i …ładowanie
(cicho :astonished: bo już chyba jest bajka)

Gratulacje :exclamation:
A czy możesz wyjaśnić różnicę miedzy tym co było a tym co jest :question: :grin:
no bo mi, laikowi te oznaczenia wersji niewiele mówią a wygląda dość podobnie :flushed:

bije poklony…
porazajaca metamorfoza

zmiana polega głównie na lepszych zabezpieczeniach (mniejsze prawdopodobieństwo włamania),
ta wersja posiada także większe możliwości jeśli chodzi o zarządzanie forum i profilami użytkowników

no to super :exclamation: pamiętam że ostatnio się przyplątał ktoś i trochę namieszał (chyba zrobił się adminem)
to jeszcze raz gratulacje :slightly_smiling_face:

udostępniłem wam samodzielne wysyłanie emblematów, sprawdzcie czy działa :face_with_rolling_eyes:

hihihi a fura Adasia dalej nie zmieniona :laughing: Żartuje (jeszcze wyjde na namolnego) - dobra robota, wreszcie można łatwiej zmienić sobie emblemat, żeby tylko to jeszcze działało :sunglasses:

a propo tych zmian to trochę namieszałem z hasłem dostępu (zapomniałem) - tego nowo zalogowanego krzyśka można wykasować bo to ja :face_with_rolling_eyes:

test, i lipa :cry:

Zaraz, zaraz. Ja sobie sam wrzucałem wcześniej i śmiga aż miło.

jeśli dałeś taką nazwę pliku: “58505600444dde28071a6f.jpg” to się nie dziwię :face_with_rolling_eyes:

coś jakoś nie chce się załadować :question: :frowning:

A skad adminie ta nazwa? jesli moj obrazek to “6forum.jpg”???
chyba gdzies, u kogos czai sie bardzo grozny virus :sunglasses:

a o to ciag komunikatow jakie pojawiaja sie na gorze ekranu za kazdym razem jak chce zaladowac pica, znikaja po3 sek. :question: :question: :question:

Warning: copy(./images/avatars/78031853744deb390322ee.jpg): failed to open stream: Read-only file system in /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 477

fucktycznie nie działa :smiling_imp:

rozesłałem wici :arrow_right: już szukają przyczyny :sunglasses:

OOOOPS ALE DUZY OBRAZEK MI SIE ZROBIL … HIHIHI , ROZMIAR 400 X 300 40KB … FAJNY AVATAR