…
![]()
skromna wypowiedź ![]()
BRAVO MAESTRO
![]()
OT I MAMY WIRTUOZA KLAWIATURY ![]()
Miałem założyć taki temat, ale nasz skromny i genialny ADMIN zrobił to za mnie. Dziękujemy ![]()
I będzie juz dobrze
![]()
bo od kilku dni tylko : ładowanie strony i …ładowanie i …ładowanie
(cicho
bo już chyba jest bajka)
Gratulacje ![]()
A czy możesz wyjaśnić różnicę miedzy tym co było a tym co jest
![]()
no bo mi, laikowi te oznaczenia wersji niewiele mówią a wygląda dość podobnie ![]()
bije poklony…
porazajaca metamorfoza
zmiana polega głównie na lepszych zabezpieczeniach (mniejsze prawdopodobieństwo włamania),
ta wersja posiada także większe możliwości jeśli chodzi o zarządzanie forum i profilami użytkowników
no to super
pamiętam że ostatnio się przyplątał ktoś i trochę namieszał (chyba zrobił się adminem)
to jeszcze raz gratulacje ![]()
udostępniłem wam samodzielne wysyłanie emblematów, sprawdzcie czy działa ![]()
hihihi a fura Adasia dalej nie zmieniona
Żartuje (jeszcze wyjde na namolnego) - dobra robota, wreszcie można łatwiej zmienić sobie emblemat, żeby tylko to jeszcze działało ![]()
a propo tych zmian to trochę namieszałem z hasłem dostępu (zapomniałem) - tego nowo zalogowanego krzyśka można wykasować bo to ja ![]()
test, i lipa ![]()
Zaraz, zaraz. Ja sobie sam wrzucałem wcześniej i śmiga aż miło.
jeśli dałeś taką nazwę pliku: “58505600444dde28071a6f.jpg” to się nie dziwię ![]()
coś jakoś nie chce się załadować
![]()
A skad adminie ta nazwa? jesli moj obrazek to “6forum.jpg”???
chyba gdzies, u kogos czai sie bardzo grozny virus ![]()
a o to ciag komunikatow jakie pojawiaja sie na gorze ekranu za kazdym razem jak chce zaladowac pica, znikaja po3 sek.
![]()
Warning: copy(./images/avatars/78031853744deb390322ee.jpg): failed to open stream: Read-only file system in /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php on line 227
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/users/6com/forum/includes/usercp_avatar.php:227) in /var/www/users/6com/forum/includes/page_header.php on line 477
fucktycznie nie działa ![]()
rozesłałem wici
już szukają przyczyny ![]()
OOOOPS ALE DUZY OBRAZEK MI SIE ZROBIL … HIHIHI , ROZMIAR 400 X 300 40KB … FAJNY AVATAR