HALO !!!

TO BĘDZIE JAKIŚ ZLOT :question: :bulb: w tym lipcu…
Pomysł Maciasa uwazam za fajny lecz co dalej maturzyści:?:
To chyba już czas na jakieś kroki,tak myślę…

za halo w zęby walo…
:wink:

zostałem zgaszony, więc się nie odzywam :face_with_rolling_eyes: , mieszacze zresztą też milczą :confused:

Jeżeli to ja jestem mieszaczem, to wypowiedziałem się, że Twoja propozycja jest w porządku, nie mam alternatywy, zadeklarować będę coś mógł na parę dni przed, ale będę próbował jak mogę.

chodzi mi o tych, co mieli opracować alternatywne propozycje :face_with_rolling_eyes: i nie jest to: “100% sarkazmu”

macias dobrze wiesz że i tak wyjazd w moje okolice by odpadł bo juz na samym początku pomysł się nikomu nie podobał więc jaki jest sens, poza tym jeśli ktoś zgłasza inną propozycję niż twoja to zaraz nazywany jest mieszaczem więc się nie dziw że uciąłem temat. poza tym propozycja alternatywna padła ze strony saszy więc się nie podniecaj

ale cytat jest twój :laughing:

a no mój. a co do naszego zlotu to chyba najlepiej byłoby określić teren gdzie miało by to być. generalnie to klubowicze są w całej polsce i chyba nie powinno być problemu z organzacją, a nawet jak będą to spontan jest jak najbardziej wskazany. może za rok zrobimy najpierw ankietę dzieląc polskę np. na 4 części i ankietkę się zrtobi. a prawda jest taka że jak mamy się razem nawalić to mi to i tak bez znaczenia w jakiej scenerii

i to jest właściwa odpowiedź :laughing:

ja to alkoholu nie lubie a alkoholikami sie brzydze :exclamation: :exclamation: :exclamation: :laughing:

Wity opadają :smiling_imp:
A co dopiero stowarzyszenie…

no jak będzie stowarzyszenie to będzie można nawalić się tak już oficjalnie i bądzie następny powód do picia

a poza tym założenie jest takie, że członki mają to gratis :smiling_imp:

Alternatywna propozycja padła i nie pojawił się ani jeden komentarz do niej. Są osoby, ktore tylko podburzają do działania i nic poza tym. Kłade więc na to i mysle o Toruniu na ta chwile-bez sarkazmu!

:laughing:

o toronto to już wszyscy wiedzą :face_with_rolling_eyes: , a plan dalszy :question: :question: