I zlot 2010 - gdzie - ankieta

Wpisuję wymienione lokalizacje. Zastanówcie się nad wyborem. W drodze eliminacji wybierzemy miejsce i organizatora’ów. DO WYBORU 3 OPCJE!

Chciałbym nadmienić, że przy opcji Żywiec/Wisła bardzo polecane jest zwiedzanie Muzeum Browaru w Żywcu, gdzie na koniec serwowane jest najświeższe możliwe do dostania na rynku piwo tej marki. No i jest sklepik firmowy przy browarze, gdzie można kupić świeże piwo trochę taniej niż w innych sklepach - ale o to dowiem się dokładnie.

Pozdrawiam,

Piotr

przy tej ilosci rabat bedzie spory :grinning:

pozwoliłem sobie dodać jeszcze dwie propozycje, które przewijały się ostastnio w temacie zlotów :sunglasses:

Na tak, Krakow i Malopolska to w koncu dwie oddzielne propozycje eeeeeeeeee

Jako że dosyć dużo osób wypełniło ankietę zamykamy ten “etap” pod koniec tygodnia. Następny selekt w przyszłym i patataj…

No ja jeszcze nie głosowałem muszę to przedyskutować z moim nadwornym turystykiem :grin:

Ta ja tez nic nie klikalem, okolice czerwca to dla mnie zbyt lakoniczne, sory. Mam juz klepniety urlop na pierwszy tydz czerwca wiec jesli w tym terminie cos sie rozwinie to bede. Niewazne juz dla mnie gdzie.

Proponuję zmienić “na sępa u Irko w Czechach” na " Irko - Czechy" bo źle to wpływa na głosy :slightly_smiling_face:

Irko może nie znać tego powiedzenia (naszego) ,więc nie jest tak źle… :wink:

Tak. Irko nie zna!