II ogólnopolski zlot E12 & E28

Zakładam temat, bo zlot jest już w trakcie realizacji :wink:

Organizatorzy:

Dixi
Sław.

Miejsce: Okolice Kartuz i Kościerzyny.

Termin zlotu to weekend 10, 11 i 12 sierpień, ale np. my będziemy już tam od czwartku 09 sierpnia i pewnie będzie więcej chętnych na wcześniejszy przyjazd.

Główna atrakcja to rajd z itinerem po pięknych Kaszubach, nocleg nad jeziorkiem, odwiedziny muzeum pewnej marki, zwiedzanie i dużo atrakcji :grin:

Wszystkie informacje szczegółowe już wkrótce :grin:

Zapraszamy !

Miesiac minal od pierwszego postu, moze jakies szczegoly na zachete… ja napewno bede…

Miłoszu, szczegóły już wkrótce - wszystko dokładnie przygotowujemy, a informacje oraz zaproszenie dałem wcześniej by ludzie mogli się przygotować :stuck_out_tongue:

A więc zaczynamy :grin:
Zaraz w innym temacie zrobię listę chętnych :stuck_out_tongue:

II ogólnopolski zlot naszego klubu/forum będzie w miejscowości Wdzydze Kiszewskie. Zamieszkamy w tych dniach (10, 11, 12 sierpień 2012r) w ośrodku wczasowym “Stanica Wodna” → http://www.wdzydze-stanica.pl/
Zlot zaczyna się w piątek, a kończy w niedzielę. Dla chętnych można już przyjechać w czwartek a odjechać w poniedziałek i np. ja tak na pewno zrobię.
Zarys zlotu/imprezy (bez szczegółów, w końcu niespodzianki muszą być)

W piątek będzie nie wielka integracja

W sobotę główna atrakcja, czyli rajd turystyczny z itinerem (ok. 120 km sam rajd + powrót sporą krótszą drogą) - w trakcie rajdu wiele zadań i możliwość obejrzenia wspaniałego rejonu jakim zdecydowanie są Kaszuby, na prawdę wiele atrakcji czeka na uczestników. Dla pierwszych trzech osób oczywiście czekają nagrody.

W niedzielę będzie czas na zwiedzanie okolic i jak wszystko dobrze pójdzie będzie także lotnisko dla tych którzy muszą się wyszaleć.

Koszta?

Wpisowe 80 zł od załogi
Koszt noclegu w domku 55zł doba od osoby (cały czas próbujemy renegocjować ceny jeszcze w dół)
Koszt pola namiotowego 12zł doba od osoby
Koszt caravaningowe to 40zł doba wraz z prądem

Bardzo ważna sprawa !

Domki są “wieloosobowe” więc trzeba mieć na uwadze, że jeśli się przyjedzie np. w jedną osobę to będzie trzeba dzielić domek z kimś innym - mam nadzieję że to nie będzie problem a nawet plus bo w końcu będzie można się jeszcze lepiej “integrować”

Wpisowe na zlot przyjmuje w terminie nie odwołalnym do 16,07,2012 (80zł), opłaty za noclegi regulujemy na miejscu.
Dane do wpłaty:

Marcin Jaklewicz
ul. Ponurego Piwnika 41
25-666 Kielce

nr rachunku: 22-10600076-0000302001628387

W razie jakichkolwiek zapytań, proszę “TU” pisać. Chętnie odpowiemy na wasze wszelkie zapytania czy sugestie.

Po przelaniu pieniążków proszę wpisać się na listę.

Proszę o nie zaśmiecanie listy.

Zapraszamy do wpisywania się na listę. Na wszelkie pytania Dixi chętnie odpowie. :slightly_smiling_face:

Patrz, nikt się z nami nie chce spotkać :stuck_out_tongue:

to zupełnie nie tak, dla mnie, to jest po prostu centralnie pomiędzy wydarzeniami, które w tym sezonie kompletnie pochłaniają :sunglasses: choć nie ukrywam, że fajne są takie spotkania i człowiek za nimi tęskni - w ciszy, spokoju, bez spinania, że ciśnienie z 1000 powodów… Wszystko w swoim czasie :wink: :piwko:

Ja niestety nie mogę :face_with_rolling_eyes: Wyjeżdżam na wakacje a potem do Niemiec na pół roku i mam tyle roboty, żeby pospinać zaległe tematy, przed wyjazdem, że od rana do nocy ciągle gdzieś latam a wcale ich nie ubywa :smiling_imp: Ale za to jest szansa, że w następnym roku nawet “Kanarkiem” zawitam :smiling_imp:

Data ostateczna do zapisu to 25 lipiec.

ostatecznie mnie nie będzie, nawet do ostatecznego zapisu do 25 lipca…

Cześć mam wielka chęć podjechać tym bardziej ze moje 6 jest juZ sprawne :)) . Jutro wieczorem będę miał 100% pewność . Czy taki termin potwierdzenia mieści sie jeszcze w granicach akceptacji ;)) pozdrawiam Damiano :lup:

Zapraszamy zapraszamy !

Panowie, panowie jeżeli ktoś miałby chęć przyjechać jeszcze jest szansa → prosze o kontakt pod numerem 518-812-205

Romantycznie przy swiecach.

I zaraz jedziemy na zlot…

DSC01833.jpg

DSC01833.jpg

DSC01833.jpg

To miłego upalania :slightly_smiling_face:

Upalania nie było,ale też było fajnie. Zlot turystyczny z perfekcyjnie przygotowanym rajdem z itinerem. Były emocje. Były ładne BMW. Byli fajni ludzie. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Niebawem fotki się pojawią… :slightly_smiling_face:

to się nazywa “itinerer” :stuck_out_tongue:

Krótka relacja by “Kucharz” :sunglasses:

To lecimy z fotorelacją.

1. widok w sobotni poranek, dodam że jak się w piątek kładłem spać to mojego Reksia jeszcze nie było

2. sobotnie slady piątkowej imprezy

3. some sharks..

4. start rajdu, sobota 10.30

5. Wojtek próbuje podpytać Rapida o najlepszą strategię :slightly_smiling_face:

6. jedno z zadań było w takim ciekawym muzeum, polecam

7. Sław dzielnie nadążał za pomysłami Dixiego

8. przerwa obiadowa przy Kamiennych Kręgach

9. niektórzy byli przygotowani na rajd nie tylko turystyczny :slightly_smiling_face:

10. osobliwa meta rajdu :grinning:

11. pierwsze wrażenia po rajdzie

12. -Przepraszam, czy mogę się dosiąsć? :grinning:

13. przerwa kawowa na sposób romantyczny: Wienia z Anią

14. i na sposób rodzinny: Przemas z rodziną

15. kurde, bateria mi siada :slightly_smiling_face:

16. Galeria Pępowo, VW Museum, miejsce które było zakończeniem rajdu

17. Piekarz zastanawia się po co mu tyle takich małych kółek :grinning:

18. bo modele to akurat rozumiem :grinning:

19. pożegnalna sesja w niedzielę rano

20. od lewej: Kamik, Przemas, Wojtek, Wienia, Bart

21. Rapid na ambonce

22. ogłoszenie wyników i przeliczenie kopert :slightly_smiling_face:

23. trochę dupek

24. Czy ktos wie skąd jest ten uchwyt na olej? :grinning:

25. I 450km drogi powrotnej do domu

PS. Panie Wojciechu zapraszamy na forum (a może do klubu?) :grin:

Jedna marka,

Ooooooo Panie…

Dzieki za dobrze ogarniety zlot, fajna zabawa, dobra ekipa.

Dzieki za zaproszenie, pisze sie do klubu i na nastepna impre.

Pomysle o napadzie na jakas cysterne…

Pozdrowienia dla udzialowcow zlotu.

Bogumil, powiedz zonie szanownej ze odstepuje jej swoje trofeum za II miejsce,

mimo ze nie chciala jesc u Austruiaka w Toruniu…

BMWwiarai120810.jpg

BMWwiarai120810.jpg

BMWwiarai120810.jpg

Foty do sciagniecia, razem okolo 350MB

http://wyslijto.pl/plik/magpf34fde

http://wyslijto.pl/plik/chaq6ddack

Milego ogladania. Bede wdzieczny za link albo kontakt do tych co robili tez zdjecia.

Pozdr.

BMWdzpkpi120810.jpg

BMWdzpkpi120810.jpg

BMWdzpkpi120810.jpg