Ile warto dac za Recaro?

Czarne skórzane recaro z e24 w dobrym (nawet bardzo) stanie? Musze coś zaproponować i nie wiem jaka jest, powiedzmy, rynkowa cena takiego kompletu. :face_with_rolling_eyes: Pomóżcie proszę. Jakiś szczęściarz tu ostatnio zgarnął alpiny :slightly_smiling_face:

Pozdrawiam
radosc

bierz i się nie zastanawiaj -bardzo rzadki towar wręcz niedostępny - jak ktoś ma i chce sprzedać to płać ile woła i w nogi żeby się nie rozmyślił.
Ale ważne jest żeby miał kpl siedzeń - przód i tył - bo sam przód w skórze to tak jakoś …
Myśle że jak naprawde ładne proste i nie poprzecierane to 1000zł chyba będzie uczciwą ceną dla obu stron :sunglasses:

Mareczku jestes chyba smieszny, jak znajdziesz recaro skorzane w dobrym stanie za 1000zl to biore kazda ilosc :slightly_smiling_face: 2 lata temu nie chcialem czerwonych recaro i wystawilem od 1 EUR na ebay, poszly razem z boczkami za 800 EUR. Jesli skora jest naprawde w dobrym stanie a fotele niewysiedziane to za 3000zl bralbym bez namyslu - jesli oczywiscie tak czy tak chcesz takie miec. Ja mam te glebsze recaro SPORT i narazie mysle je obszyc skora bo welur mnie drazni, ale taniej tez to raczej nie wyjdzie.

hm kiedys były na allegro - poszły lub nie za 800zł - Karol je licytował to chyba jest najbardziej zorientowany.
Ja swoje Recaro - też bede chciał obszyć w skórze - ale jasny beż :sunglasses:

owszem, Karol takie kupil, w bardzo dobrym stanie, ale bez lamanego oparcia…

a to pewnie do E28, te chodza troche taniej ale 800 to i tak rewelacja.

one mają łamane oparcie, bo je oglądałem :sunglasses: , nie mają tylko cięgna i dzwigienki, bo są od E12 :exclamation:

w e12 byly takie siedzenia :exclamation: :question:

ano były :sunglasses: jak pomacasz oparcie, to wyczujesz nawet otwór na dzwigienkę do łamania, nie jest tylko przecięta skóra i założony plastik :grinning:

łamane siedzenia w e 12 :question:

poprostu obniżanie kosztów produkcji :laughing:

800 potwierdzam a o tym ze są łamane to nie wiedziałem. ale i tak nie przewiduję że ktoś będzie mi wsiadał do tyłu

Ok, namówiliście to kupiłem :slightly_smiling_face:

Oryginalne Recaro Idealsitz od E24 z tego samego rocznika co moje auto. Nie są tak idealne. Jeden z boczków siedzenia pasażera jest przetarty ale spokojnie do bezinwazyjnego odnowienia. Nie wysiedziane bez najmniejszych rozdarć. Nie wiem czy przepłaciłem czy nie ale dałem 1400zł. Wykombinowałem że sprzedam dotychczasowe siedzenia więc nie będzie dramatu a wyjdzie taniej niż tapicerowanie bmw sport seats. Ładnie w końcu będzie wyglądać skórzane wnętrze mojej szósteczki :grinning:

Pozdrawiam
radosc

Właśnie sie pojawiło coś takiego na ebayu jak by ktoś szukał kompletu do swojego auta. Siedzenia dokładnie jak moje (ja kupiłem tylko przednie w lepszym stanie niż te na tej aukcji):

Pozdrawiam
radosc

To sa te bardzo poszukiwane fotele ?? hmm ja mam identycze w swojej ale wcale nie wydawaly mi sie taak nie samowite :wink: moja skóra jest w bdb stanie , tyle ze przednie fotele mam kompletne z tylnimi ( jesli chodzi o krój , wzór i kolor) ale przednie jakos nie takie az kubelkowate :wink:

nie zwracalem na to uwagi specialnie :wink:

Wspominalem na zlocie w Kotlinie, ze znalazlem kpl. Recaro w Niemczech czarny, z boczkami w bardzo dobrym stanie. Facet krzyczal chyba 500 eurasow. Plac kolo Ramstein

A ja cały czas szukam recaro, ale jasnych. tylko raz widziałem ne ebay przód i tył bez boczków idealne za 500euro, kiedy euro kosztowało przeszło 5 zł i do dziś sobie pluje w brode że ich nie kupiłem. :confused:

takie fotele chyba ma u siebie Gorg … ale nie jestem pewien … i sa to chyba recaro starego typu

maniuś gdzie byłeś tyle czasu