Imieniny kolegi Dawida

29 Dawid miał imieniny - wszystkiego najlepszego kolego… piszę dopiero teraz bo nie miałem dostępu do netu niestety, ale obiecuję, że następnym razem zdaże :slightly_smiling_face: Najlepszego i pozdrawiam, K

Najlepszego!!!

Kuba - ty konfidencie :wink: - to myśmy przy stole opijali a ty przed kompem dawidka siedziałeś :question: Ty wiesz ile kolejek cię ominęło :question: A myśleliśmy że gadasz z wielkim uchem :laughing:
A tak na marginesie - to w koszałkowie na imieniny Dawidka zjawili się sławetni: KUBA i MANIEK - a przyjechali lowriderem (BX) :grinning:
OJ moja głowa :flushed:

Wszystkiego naj naj..

Życzę porządnego powera pod maską :slightly_smiling_face:

dzęki to mam zaklepane :laughing:

Mówisz i masz :exclamation:

Dołączam sie wszytskiego naj naj lepsiejszego

strasznie mi się to niepodoba… :sunglasses: taka okazja, a ja nic nie wiedziałem :astonished:

Oj Kubuś Kubuś, nie wiedziałem, że jesteś zainteresowany :face_with_rolling_eyes:

no dobra, to mówię, jakby się co podobnego pojawiło to reflektuję :sunglasses:

Oki doki :exclamation: Dawidek mówił, więc ma co chciał :sunglasses:

a mnie to sie podoba że to Dawidek kupił ten silnik bo przez to założylismy sie kto kogo wy…li na 400m, ja pojade tym ze zdjecia obok, hihi, fiu fiu

zapomniałem po co tu wszedłem, oczywiście równiez dokładam się do życzeń imieninowych i życze powodzenia w dochodzeniu do siebie na mecie 400m HIHIHI :grinning: HIHIHI ja to jestem wredny

z tego co wiem to Twój sprytny plan może się nie powieść - dla niewtajemniczonych, Adaś założył się Dawidem, że jak skończy robić e21 to Dawidek z tym silnikiem turbo na 400m będzie mógł jedynie powąchać zapach spalonej gumki e21… :astonished:
Powiem, że Adaś zakłada 2,5 vanos i ma ambitny plan baaaardzo dużej mocy - podtlenki, turbiny etc, a Dawid pewnie odchudzi, zrobi 400 km i zobaczymy :sunglasses: Jedno jest pewne, jak to już będzie dochodziło do skutku to muszę to zobaczyć :laughing:

Kuba odchudzenie szóstki :question: Co masz na myśli :question: Przecież 6 to ociężała krowa. Ile ją można odciążyć 100 kg nawet chyba nie. To i tak za mało. Adaś natomiast będzie musiał zalać bagażnik betonem :laughing: Ciekawe jaki będzie stosunek masy pojazdów do ich mocy po zakończonych pracach… :face_with_rolling_eyes:

cholera, nie wiem, ale wydaje mi się, że musi coś wykombinować bo jeśli Adaś spełni obietnicę to Dawidek może mieć problem… :face_with_rolling_eyes: A w szósteczce niewiele się da jeszcze zrobić… :sunglasses:

Zajefajny pomysł :astonished:

pożyjemy - zobaczymy :face_with_rolling_eyes: