Jak włącza się podgrzewanie lusterek i ile wchodzi do baku?

Siedze i nudze sie, przegladam namietnie ETK, co do czego i z ktorego pasuje. Wlasnie mnie zastanawia ile litrow miesci zbiornik i jak wlacza sie podgrzewanie lusterek.
Zbiornik to powazna sprawa :slightly_smiling_face: paragony czekaja na chetnych

O i jeszcze jedna sprawa. Cos mi sie kiedys obilo o uszy, ze do foteli sa jakies silowniki gazowe. Jaki to nr czesci?

podgrzewanie lusterek odpalas sie tym samym przyciskiem co podgrzewanie tylniej szyby :sunglasses: a zbiornik wg instrukcji ma 70 litrow co chyba nie jest zaskoczeniem :wink:

Dzieki,

Co do lusterek to tego sie spodziewalem. Zbiornik… myslalem ze 75 albo nawet 80. Do zera tylk oraz go wyczyscilem-komputer w ch… mnie zrobił:)
Hmm to musze powiedzec na stacji ze nie mieszcze 80l :laughing:

no chyba że masz taki duży zbiornik gazu :wink:

:laughing: :laughing: :laughing:

maxymalnie powinno Ci wejsc jakies 65 /66 litrow tyle przynajmniej wchodzi u mnie jak sa same opary juz…

Na niektórych stacjach zawsze wchodzi więcej niż faktycznie jest :wink:

to jest nr: 51 10 1 916 596 (51 10 1 965 632 )

stosowane we wszystkim co się rusza w swoim okresie (od 3 do 7) :smiling_imp:

do mojej 628 wchodzi tez w granicach 65litrow benzynki - jak jest prawie pusty bak. ciekawe czy ktos upchnol 70??

ja upycham 73 litry :smiling_imp: , a dokładnie to kiedyś sprawdziłem, bo kiedyś silnik mi zdechł 500 m przed orlenem obok chałupy i dojechałem ledwo pod dystrybutor na dobieg :laughing:

Zbiornik paliwa mam jeden i tego nie zmienie. W zeszlym tygodniu zapalil sie mojego kolegi punto. Powod-instalacja gazowa.

Z tym paliwem to mialem podobne odczucia. ponad 70 to moze na tych wybranych stacjach:).

Dzieki za wskazanie tego silowniczka. Dokladnie o tym myslalem. Rozkrece i zobacze ktory kaput.

Jak kupilem swoje 628 dwa lata temu w Niemczech to nie dojechalem do pierwszej stacji benzynowej, po zaholowaniu wlalem pod sam korek 72 Litry - ponoc w na zachodzie nie oszukuja :slightly_smiling_face: … 68 to juz nie raz wlewalem po tym jak sam dojechalem na stacje.

marcinek zapomnial dopisac ze dotyczy to nieelastycznych zbiornikow w e24

no tak bo byly jeszcze wersje z elastycznymi i nikt nie wie ile juz tam tak naprawde wchodzi :laughing: