Dzisiaj przejechałem się nową 6 (niestety z automatem) Ogólnie super ale ani ja ani sprzedawca nie umieliśmy wyłączyć kontroli trakcji dlatego bokiem nie chciała iść. Jak by ktoś chciał to jest w salonie Smorawińskiego na Obornickiej w Poznaniu.
a ma opuszczane tylne trójkąty? jak nie to nie jadę ![]()
Jedyne co w środku sprawdziłem to elektryczne sterowanie fotela, próbowałem też wyłączyć kontrole trakcji, ale ostatnio mi ktoś mówił że przy automacie chyba się nie da. a poza tym 20 min ostrego butowania (TRAFIŁ MI SIĘ MŁODY NIE SKAPCIAŁY PRACOWNIK WIĘ SIĘ NIE BURZYŁ NA 2 PAKI W MIEŚCIE)
ciekawy czy mi by tak dali sie bryknac czy byli by przeciwni ze wzgledu na moj wiek ![]()
właściwie to jest dobry pomysł :!:, w łodzi też mają nowe 6 na demo… muszę odebrać od nich zamówione części, więc rzucę hasło w temacie przejażdzki :twisted:, zaproszenie na jazdy motocyklami już miałem ![]()
Hejka.
Guziczek po jednorazowym nacisnieciu nie wylacza calkowicie kontroli, trzeba go dluzej przytrzymac i wtedy hohoooooo…
Zdrowka.
hola hola. Tam nie ma guziczka kontroli. jest tylko guziczek sport przy skrzyni biegów, który powoduje że komp kręci wyżej na poszcz. biegach
Tak - niby nowa a już jakieś mankamenty - nawet kontroli trakcji niemożna wyłączyć — stara jest lepsza ![]()
Ładnie to tak przez miasto 2 paki pomykać ?? — znaczy co więcej się niedało ![]()
pewnie się dało do 2,5 dokładnie ale zakręt się zbliżał (to była dwupasmówka także wszelkie bezpieczeństwo było zachowane). Poza tym myśle że w manualu jest wyłącznik, a że automat jest dla dziadków z lustrzycą to nie dali. za to po wyjęciu kluczyka kierwnica się sklapuje do zegarów by ci z lustrzycą mogli wogóle wsiąść i wysiąść
dzisiaj raniutko pomykam sobie szosteczka do robotki, swiatla, sobie kontempluje… a tu za mna staje nowa czarna 6 z lala na pokladzie. Nastepne swiatelka, szosteczka staje obok mnie… lala mierzy mnie wzrokiem (autko sie znaczy) i sie bardzo laaaadnie usmiecha. No to ja szarmancko omiatam jej brykie i daaje pantomimicznie sygnaly ze …slabo. Blondyna (a jakze) opuszcza szybke, i slysze … noooo, Pana ladniejszy. No wiecej mi nie trzeba. Zaczeli trabic wiec numeru tel. nie wziolem, ale co sie odwlecze to nie uciecze. ![]()
cóż od dziś jestem dziadkiem z lustrzycą ![]()
ja też to jest nas dwóch:)
o jo joj widzę że nadepnąłem niektórym na odcisk (przecież w waszych nie ma kontroli trakcji) ![]()
u mnie jest. Moja żona:)
No Panie,taki komplemencik z ust posiadacza nowej 6 i jeszcze kobiałki to nie byle co…
Pewnie micha się cieszyła od ucha do ucha,nie…
![]()
tak mi przyszło do głowy, że zaczyna być więcej nowych niż starych - i to fajnie, ale zaraz ktoś do nas zadzwoni i powie, żebyśmy domenę oddali bo im cyfra potrzebna ![]()
I wtedy co ??
[/quote]
No Panie,taki komplemencik z ust posiadacza nowej 6 i jeszcze kobiałki to nie byle co…
Pewnie micha się cieszyła od ucha do ucha,nie…
:twisted:
[/quote]
uruchomilem mimike z gatunku “znudzony twardziel swiadom swojej wyjatkowosci”
.. ale choleeeerrra numeru nie wziolem nooooo, bo sam mniod tam siedzial ![]()
Eeeee.. jak nie ma.. jak jest ! Jakbym nie wciskal to bym nie pisal !
Nawet zdjecie guziczka mam tylko niech mi ktos powie jak je dolaczyc do postu…
Zdrowka.
tu macie dosc duzo o tym, o przyciskaniu dluzej itp, gadaja o roznych ///M
Forum.streetracing.pl → BMW M Power → DSC - E46 / M3