kalendarz na Nowy Rok :))

moi drodzy, wprawdzie ten temat powinien pojawić się jakiś miesiąc temu, ale wpadłem na ten pomysł dopiero wczoraj. koszt kalendarza takiego jak na foto z dowolnym nagłówkiem (druk pełny kolor) i drukowaną stopką przy ilości 100 stuk to 25 pln za szutę. ktoś byłby zainteresowany :question:

W tym roku bedziemy zbierac (robic foty) materialy do naszego kalendarza z naszymi furkami.
A za taki dziekuje… za malo fotek :slightly_smiling_face:

już fotki z 2005 miały być do kalendarza i co :v:

nieladne wyszly… :grin:

jeżeli mogę :slightly_smiling_face: to moze lepszy byłby kalendarz o duzym formacie powiedzmy 100x70 ze wszystkimi miesiacami na jednej stronie. Wydruk w kolorze czegoś takiego to koszt ok. 30zł ale teraz pewien nie jestem ale bede wiedział niedługo :slightly_smiling_face: mozna zawsze klimatyczna fotkę zrobić i na czarno-biało walnąc to koszty sie zmiejszą wtedy.

o czymś takim też myślałem, ale jak widać powyżej zainteresowanie ideą jest znikome :face_with_rolling_eyes:

Na pytanie “ktoś byłby zainteresowany” - odpowiadam - ja jestem zainteresowany, jakos malo mam 6 na scianach (ale za to na wszystkich monitorach jest) :grinning:

Jak bede miał czas to zrobię próbkę… chyba że Ty Macias masz czas i chęci… to zrób tak zeby tło było zmienne :slightly_smiling_face: każdy mogłby mieć fotkę swojego auta :slightly_smiling_face:

Mysle ze trzeba by wybrac 12 najladniejszych E24 uzytkownikow forum, najlepiej auta z roznych lat produkcji i zrobic elegancki 12 stronnicowy kalendarz. Nie musi byc az tak tani, ale niech bedzie ladny i swojski.

To wtedy będzie 12-stu chętnch na ten kalendarz. O koszty moge sie dowiedzieć jutro przypuszczalny rozmiar to A3 czyli 2xA4. Wiem ze koszt druku A3 kolor to 2.5zł za stronę, a A4 4zł lub 5zł… tylko ze to zwykły papier… doweim sie czegoś jutro to napisze… co i jak…

Ja wyrazilem chec zakupu takiego, i nie ma dla mnie wielkiego znaczenia czy moj samochod koniecznie znalazlby sie tam czy nie wiec moze a noz chetnych bedzie 13 :laughing: Zarzucilem tylko propozycje co by mi sie podobalo, nie jestem na dzien dzisiejszy w stanie wyjkazac zadnej wiekszej aktywnosci w tym kierunku.

Panowie.
Temat kalendarza jest caly czas na tapecie. Brakuje swietnych zdjec naszych 6. Zbieramy sie z tym od jakiegos czasu, ale nie tak latwo na naszych zlotach znalezc jeszcze czas na fajna sesje. W tym roku jest plan zeby przy okazji naszych zlotow znalezc czas na foty - prawdziwe - dobre swiatlo, tlo, dodatkowe oswietlenie i oczywiscie ladna 6… :slightly_smiling_face:
Sprzet posiada Adas (ja juz tez) i jesli beda checi - zrobimy piekne foty i piekne kalendarze. Najlepiej zrobic 12 stronicowe, ewentualnie jeszcze biurkowe. Co do kosztow - mozemy tego nie udzwignac (nawet jakbysmy chcieli bardzo zaoszczedzic) dlatego nadmiar kalendarzy mozemy wystawic na Allegro - a dochod zasili klubowe konto…
Panowie - ja mam teraz problem z fotkami ladnymi szesc do nowej strony - a co dopiero do kalendarza.
Wydrukowac to nie problem.

ASO jest szybsze od Nas… Dostałem dwa kalendarze z E24 CS formatu 50cm/100cm. Na Narbutta trzeba się do pań usmiechnąć i już :v;

rozumiem, że ten drugi łapnąłeś dla mnie :grin:

p.s.
a co w sprawie gumek dla mnie :??:

a co w Pabianicach nie macie gumek :question: :exclamation: :question: :grin:

:laughing: :laughing: :laughing:

jesli bedzie kalendarz , to ja biore na 100%
…niektóre fotki ze zlotu Czechów są cudne :grinning: :grinning:

Po tych fotach mam skłonności samobójcze…

Hehehe… Jeden wisi w studiu a drugi w garage :bulb:

u nas w aso nawet nie wiedzą ze taki istnieje