Kłodzko

Małe co nie co dla przykładu :wink:

http://www.amw.ximpnet.com/index.php?name=info

W sumie to dobrze by było znaleźć takie miejsce gdzie jest jeszcze jakiś np. pas startowy albo tor. Nie wiem tylko czy w tych okolicach cos będzie.
Możnaby jeszcze spróbowac po drugiej stronie granicy u braci Czechów (w sumie to przeciez też są okolice Kłodzka).
U sąsiadów jest piękna atrakcja: Skalne Miasto.

o tak :grinning:

Mnie się podoba Schronisko Turystyczne Orzeł.

dałem dla przykładu szlajając siępo necie natrafiłem, ale może jst coś o czym nie wiemy, a wie ktoś kto w okolicy mieszka lub bywa… :bulb: powiem Wam, że w necie jest niewiele :confused:

To miasto jest kilkadziesiąt kilometrów od Kłodzka i kilkanaście od Jakuszyc. Byłem tam kilka razy i jest całkiem całkiem. Nie musimy mieszkać w centrum tylko gdzieś bliżej naszej granicy. Osobiście polecam to miejsce.
http://www.liberec.cz/

I jeszcze takie coś tylko po naszemu http://www.sudety.it/index/miejscowosci/ID,88

hallo hallo - panowie - nie zapominajmy że są wśród nas szóchy na żółtych blachach - a te moga mieć problemy z przekroczeniem granicy :sunglasses:

Ale fajnie, że się odzywasz, co słychać u Ciebie :question:

A powiedz mi jeszcze są tam jakieś drogi asfaltowe w okolicy i czy są jakieś atrakcje typu bajorko albo górki :question:

Górki są. Jeziora nie wiem, ale są baseny. Jest fajna knajpa na górze z której widać całe miasto. Coś w stylu schroniska na Śnieżce. A

Mnie tak naprawdę jest bez róznicy, aby spotkać się, pogadać, pośmiać się… Jestem za tym, żeby ktoś zajął się sprawą tegorocznego zlotu, a pozostali po ustaleniu miejca i dokładnego terminu spotkania, nie zadawali głupich pytań typu dlaczego tak czy siak…

cóż - czyli wypada na Grubego, Mańka i Tommiego - oni mają najbliżej :face_with_rolling_eyes:

Dokładnie Psze Pana…

LIBEREC JEST SPOKO ALE TO OD kŁODZKA NIE KILKADZIESIĄT TYLKO GRUBO PONAD 100 KM WIĘC RACZEJ ODPADA.
JESZCZE W LUTYM WYBIORĘ SIE W OKOLICĘ KŁODZKA NA REKONESANS.
JAK TYLKO COS OBLOOKAM DAM ZNAĆ :slightly_smiling_face:

ale my ówiliśmy okolica nie wiążąc się chyba z miejscem :sunglasses: Dla mnie może być 100 km, to bez różnicy zupełnie :laughing:

Dla Amerykanina okolicami Kłodzka będą Mazury.
Kuba weź proszę mapę do ręki :slightly_smiling_face:

Wziąłem. Nasówa mi się tylko, że ze Zgorzelca macie rzut beretem i chyba to ułatwi sprawdzanie i rezerwowanie lokum - myślę, że Maniek może znać to miejsce :bulb: , a jeśli Arek mówi, że tam jest fajnie to mu wierze :sunglasses: Może to być okolica, która spełnia nasze oczekiwania nie róbmy scen o 100 km , a co do wyjazdu na żółtych blachach to chyba trza zgłosić wcześniej chęć wyjazdu i po sprawie :sunglasses: Albo pojechać przez najpierw przez granicę wroga :wink:

Popieram Kube ale nadewszystko Adama !?!?!?!?!

100km to moim zdaniem tez nie problem, uwazam , ze Czeska strona tych terenow jest generalnie ciekawsza niz nasza, chodzi o to ze mniej wiecej tam, ale przedewszystkim pasowalo by po wstepnym zapoznaniu sie z tym co komu pasuje wyznaczyc kto to organizuje i gdzies w pewnym momencie w czasoprzestrzeni zakonczyc demokracje, a zlot ocenic po jego zakonczeniu. Jak co chwile ktos bedzie cos dorzucal to robi sie niepotrzebne zamieszanie i utrudnia organizacje, organizowalem pare razy podobne sprawy i cos o tym wiem.

Nie zmienia to jednak faktu ze forum dyskusyjne to forum dyskusyjne i niezobowiazujaco mozna tu gadac i gadac i gadac…

Oczywista :bulb:

A co dlugoscia trwania zlotu, ustalilismy w koncu cos w tej kwestii czy nie?? Ja jestem caly czas za tym aby zlot byl dluzszy, z dniem przyjazdu i wyjazdu 4 dni uwazal bym za rozsadne, jak sie odpowiednio wczesnie zacznie to da sie wygospodarowac troszke wiecej czasu, sam weekend to troche malo, zwlaszcza ze niektorzy maja kawal drogi, moze kwestie dlugosci wyjazdu takze poddac ankiecie, czy moze dyktatura organizatorow??