koła

Po sezonie najlepsze ceny…

to prawda, odczułem to, realizując swoje marzenie :sunglasses:
Ale jakby ktoś chciał to powiem Wam, że znalazłem :bulb: na Allegro jeszcze jedne - 20 cali z oponami w bdb stanie za jedyne 8500 kup teraz :astonished:

do mojej wersji 17’ już sa lekko za duże - a co dopiero 20’. Zresztą mnie osobiście już to się nie podoba - 20’ optycznie nie pasują do e24 - optymalne wg mnie - są 16’

a ja dalej będę myślał o 18 :laughing:
Dziś stestuję jazdę na 17 z szerokością opony równej średniej wielkości walca - 265 :sunglasses: Sam jestem ciekaw co to będzie… :face_with_rolling_eyes:

Kubus jak deszczek spadnie to dopiero bedziesz mial jazde :grinning:

17 cali typu walec 265 - to niemamocnych - po deszczu napewno wyprzedzą przód ale wiadomo niektórym to pasuje - jestem za :wink:

Jeździ się śmiesznie, po deszczu po ruszeniu jak docisnę do podłogi to sie śmiesznie kręcą koła :laughing: Powiem Wam, że max co wejdzie na tył przy et 9,5 to 265… dalej będzie tarło o wachacz :confused: Teraz mam przerwę taką, że nie mogę włożyć palca :wink:
Ale i tak jak skręcam to mam wrażenie, że coś lekko obciera, nie wiem co, ale muszę szybko sprawdzić :sunglasses:
Ach, i koniecznie muszę opuścić o 2 cm zawieche, teraz 17 ginie w aucie :confused:

Kwestia głębokości bieżnika. Kiedyś miałem nowe oponki o szerokości 255 i nie miałem uczucia, że mnie tył chce wyprzedzić wręcz przeciwnie.

mam bieżnik w bdb stanie :bulb: , w ogóle nic się nie dzieje jeśli chodzi o spokojną jazdę, przy szaleństwach zawsze trza uważać :bulb:

tobie z tylu prawie obciera o wahacz a mi za to z przodu trze prawie o amorek :wink: brakuje z 5mm ale jest git :sunglasses: ale warto bylo czekac bo teraz przynajmiej masz meski rozmiar tych kolek :smiling_imp: