koła

ja narazie zap…m z buta i nie mam tego kłopotu co niektórzy na tym forum tzn. do mnie żaden konserwator zabytków się nie przyp…li a jak się p…li to znak że buty już trzeba na śmietnik wywalić bo smród może być niemiłosierny…HIHIHIHI :grinning:

Adaś, jeśli Twoje buty mają powyżej 25 lat to możesz im przykuć blachy, że są zabytki :face_with_rolling_eyes: Ewentualnie jak to jest jakiś bardzo nietypowy but (np. Adidas Grand Prix) to możesz sie postarać o nazwę “but kolekcjonerski” :laughing:

jak na razie to ja kupiłem dla swojej Basi buty takie jak szukałem od zawsze… :sunglasses: Trochę małe, ale piękne i do jazdy… :laughing:
W czerwcu przyszłego roku będzie nie do poznania :wink:

…słyszałem. to jakaś tajemnica?

a skąd :bulb: a dlaczego :question: przecież pisze, że kupiłem :wink:
Jestem bardzo z nich zadowolony :sunglasses:

no ale nie piszesz że to Alpina i że 17-tki :grinning:

Bo chciałem żeby było większe zaskoczenie :sunglasses:
Tył 265/40/17 przód 235/40/17 - chciałem 18, ale to chyba za trudne do znalezienia :confused: Może kiedyś… :wink:
Wymyśliłem, że teraz sprzedam zimówki swoje, żeby jazda mnie nie korciła… :bulb:

Teraz pochwal się gdzie i za ile kupiłeś taki rarytas :sunglasses:

No to koniecznie wstaw foty :exclamation: Auto zupełnie inaczej wygląda na takich alumach. No i oczywiście spalanie, prędkość max., zrywność i co najważniejsze komfort uległy poprawie :smiling_imp: Bądź co bądź i tak warto je mieć tak dla samego wyglądu :laughing:

To prawda moje zimówki to 195/70/14, komfort zaj…y, spalanie i żywotność zawieszenia też, ale wygląd do bani :frowning:

Mam takie same zimówki Adaś :wink:
Co do ceny, to kupiłem za bardzo nieduże pieniądze, nie ma o czym gadać :sunglasses: Powiem Wam jeszcze, że są na nich idealne gumy Pirelli P7000 :smiling_imp: Felgi nie są idealne, ale do jazdy, jeszcze nie założyłem więc niewiele powiem o właściwościach jezdnych :face_with_rolling_eyes:
Nie wiem czy nie zrobię tego dopiero na lato, jak juz auto będzie zrobione - choć przyznam, że mnie korci przymiarka… :wink:

Przymierz-oko nacieszysz :laughing:

Wiem, ale pewnie w tym tygodniu wstawie juz auto na zimę i nie wiem czy jest sens - w ziemie mogę im zrobić pełną renowację jak nie będą na aucie :wink: Pomyślę…
Jak przymierzę to oczywiście sfortografuje :exclamation:

Ja bym nie wytrzymał… Zdjęcia zdjęcia !!!

Popieram :exclamation:

było tak, po mieście jedzie koleś, mocno osranym Golfem, patrze a odzian ten pojazd w Alpinki jest, zatrzymałem kolesia i mówie-huj mnie nie obchodzi ile za nie chcesz, ściągaj,tak mi się podobają i koleś ściągnął, więc nie marudź tylko rób szybko te zdjęcia bo narazie auta nie mam to chociaż sobie popatrze jak KRÓLOWE felg na 6-ce wyglądają.

ja stawiam ze Kuba nie wytrzyma i napewno je przymierzy niedlugo:D a ja wtedy zrobie zdjecia szpiegowskie i je wszystkim wysle :sunglasses:

sie czeka

Też Was zaskoczę nowymi kołami, ale to już po sezonie zimowym, bo jutro zakładam zimówki. :grinning:

jestem umówiony na dziś na zmianę - sam nie mogę bo nie mam lewarka dobrego :confused: Aparat mam w pogotowiu… :wink:

Jakub, jakie masz kółka :question: Pochwal się :exclamation: :sunglasses:
Kurcze co za czas, zima się zbliża, a wszyscy letnie kupują :laughing: