ja narazie zap…m z buta i nie mam tego kłopotu co niektórzy na tym forum tzn. do mnie żaden konserwator zabytków się nie przyp…li a jak się p…li to znak że buty już trzeba na śmietnik wywalić bo smród może być niemiłosierny…HIHIHIHI ![]()
Adaś, jeśli Twoje buty mają powyżej 25 lat to możesz im przykuć blachy, że są zabytki
Ewentualnie jak to jest jakiś bardzo nietypowy but (np. Adidas Grand Prix) to możesz sie postarać o nazwę “but kolekcjonerski” ![]()
jak na razie to ja kupiłem dla swojej Basi buty takie jak szukałem od zawsze…
Trochę małe, ale piękne i do jazdy… ![]()
W czerwcu przyszłego roku będzie nie do poznania ![]()
…słyszałem. to jakaś tajemnica?
a skąd
a dlaczego
przecież pisze, że kupiłem ![]()
Jestem bardzo z nich zadowolony ![]()
no ale nie piszesz że to Alpina i że 17-tki ![]()
Bo chciałem żeby było większe zaskoczenie ![]()
Tył 265/40/17 przód 235/40/17 - chciałem 18, ale to chyba za trudne do znalezienia
Może kiedyś… ![]()
Wymyśliłem, że teraz sprzedam zimówki swoje, żeby jazda mnie nie korciła… ![]()
Teraz pochwal się gdzie i za ile kupiłeś taki rarytas ![]()
No to koniecznie wstaw foty
Auto zupełnie inaczej wygląda na takich alumach. No i oczywiście spalanie, prędkość max., zrywność i co najważniejsze komfort uległy poprawie
Bądź co bądź i tak warto je mieć tak dla samego wyglądu ![]()
To prawda moje zimówki to 195/70/14, komfort zaj…y, spalanie i żywotność zawieszenia też, ale wygląd do bani ![]()
Mam takie same zimówki Adaś ![]()
Co do ceny, to kupiłem za bardzo nieduże pieniądze, nie ma o czym gadać
Powiem Wam jeszcze, że są na nich idealne gumy Pirelli P7000
Felgi nie są idealne, ale do jazdy, jeszcze nie założyłem więc niewiele powiem o właściwościach jezdnych ![]()
Nie wiem czy nie zrobię tego dopiero na lato, jak juz auto będzie zrobione - choć przyznam, że mnie korci przymiarka… ![]()
Przymierz-oko nacieszysz ![]()
Wiem, ale pewnie w tym tygodniu wstawie juz auto na zimę i nie wiem czy jest sens - w ziemie mogę im zrobić pełną renowację jak nie będą na aucie
Pomyślę…
Jak przymierzę to oczywiście sfortografuje ![]()
Ja bym nie wytrzymał… Zdjęcia zdjęcia !!!
Popieram ![]()
było tak, po mieście jedzie koleś, mocno osranym Golfem, patrze a odzian ten pojazd w Alpinki jest, zatrzymałem kolesia i mówie-huj mnie nie obchodzi ile za nie chcesz, ściągaj,tak mi się podobają i koleś ściągnął, więc nie marudź tylko rób szybko te zdjęcia bo narazie auta nie mam to chociaż sobie popatrze jak KRÓLOWE felg na 6-ce wyglądają.
ja stawiam ze Kuba nie wytrzyma i napewno je przymierzy niedlugo:D a ja wtedy zrobie zdjecia szpiegowskie i je wszystkim wysle ![]()
sie czeka
Też Was zaskoczę nowymi kołami, ale to już po sezonie zimowym, bo jutro zakładam zimówki. ![]()
jestem umówiony na dziś na zmianę - sam nie mogę bo nie mam lewarka dobrego
Aparat mam w pogotowiu… ![]()
Jakub, jakie masz kółka
Pochwal się
![]()
Kurcze co za czas, zima się zbliża, a wszyscy letnie kupują ![]()