Witam Wszystkich!
Mam na imię Rafał i po 15 latach marzeń stałem się szczęśliwym posiadaczem 6!
Dane auta:
BMW 635 CSi, grudzień 1985, manual.
Pozdrawiam !
By the way: jeżeli macie jakieś pytania, czy problemy z kołami (felgi, opony) do swoich Rekinów to dajcie znać. Mam pewne doświadczenie. W miarę możliwości postaram się pomóc!
No to tylko pogratulować i powitać ![]()
Witaj!
Jaki to rejon Polski ![]()
Rydułtowy koło Rybnika, czyli Górny Śląsk.
Witamy ![]()
A co do Oponek to może masz jakieś ąłdne 16 do sprzedania ??
potrzebuje właśnie na lato najchętniej 205 or 215 z takim fajnym rantem gumowym chroniącym felgę ![]()
A tak apropos gdzie jest moje zdjęcie pod Nickiem po lewej ?? kto je śmiał skasowac
![]()
Sprawdze jutro w zapasach i dam znac ![]()
Wszystkie za duze emblematy beda kasowane przez lyzwe, jest caly temat na ten temat ![]()
Od razu przypomina mi się dowcip z zajączkiem i miesiem - kto?!? pyta zając, ja! odpowiada miś, eeee to już nic, komentuje zając ![]()
A co do emblematów to miłosz napisał prawdę, musimy niestety się ograniczać wielkością dla komfortu wszystkich ![]()
A jak sobie wmontować emblemat
![]()
mozna załadować gotową fotkę na stronke http://imageshack.us/index3.php i wstawić link w profilu lub wysyłasz moderatorom (Adam, Kuba )
Witamy kolegę z Rydułtów!
Kolejny szóstkowicz ze Śląska!
Może napiszesz coś więcej o swojej 6?
I prosimy o fotki!
Przepraszam ze tak pozno , no coz czlowiek pracuje na czesci do swojej szuchy!
Samochod jest z grudnia 1985, pierwsza rejestracja maj 1986, jestem 5 wlascicielem i zgodnie z zalozeniami ostatnim ![]()
Kupilem go w grudniu od Grzegorza z Radomia ktory sprowadzil szuche w lipcu z Niemiec. Przebieg to 230 tys km
, 3,5l z G-kat-em
w manualu.
Obecnie przygotowuje ja do sezonu tj. po prostu ogladam ja z bliska, z bardzo bliska i ucze sie.
Zdjecia umieszcze przy najblizszej okazji ![]()
Będziesz na majówce ![]()
Witam i zycze powodzenia w walce z przeciwnosciami jakie przysporzy Ci to genialne autko ![]()
Witam po dlugiej absencji ![]()
Dziki za dobre slowo ![]()
Na mojowce raczej nie bede gdyz moja szucha dopiero w niedziele odjezdza do blacharza ![]()
no to blacharz ma mało czsu - tylko tydzień ![]()
Blacharz jak tam blacharz, trzeba go popilnowac, natomiast wszystkie modly w intencji lakiernika!!! - ZEBY WYSZLO
Masz jakąś specjalną modlitwę
![]()
budzet na renowacje daj nam dzisiaj
jako dla 6 tak i dla 7
i odpusc nam rdze jako i my odpuszczamy wiejski tuning
teraz i przy kolejnych rekinach naszych
amen
krotki, bo freestyle, moze byc?![]()
No proszę…cóż za inwencja twórcza…podoba mi się odpuść rdzę ![]()