… to mnei chlopaki rozbroiliscie … ;]
ja do tematu podchodzilem … troche bardziej obiektywnie …
…moj moze i pali sporo oleju …ale po zmianie wydechu …wciaz to co sie dzieje powyzej 4tys obrotow sprawia ze czlowiek ma ochote odpuscic gaz
wyglada na to ze trzeba polowac na silnik od m5 e28 co moze zajac sporo czasu albo na serie b35 w doskonalym stanie …
… czy tuning m30 zawsze musi sie zaczynac od kolektorow ? ;>
nie lepiej zabrac sie za cos innnego a seryjne razem z kanalami wydechowymi glowicy wypolerowac na lustro ?
np doprezyc i zmienic walek … swoja drogá … jezeli ma ktos mozliwosc wyliczenia dolotu to nie jest to jzu az tak droga sprawa…
wiesz, agrument ze wzielismy je takimi.. hmm.. urodzilismy sie tez tacy jakimi nas stworzono a kolor ferrari podoba mi sie tylko na ferrari
ale ogolnie jesli mowicie ze szkoda kasy.. to hmm.. wierze.. chyba ze spotkam kogos kto ma takie barany i roznice sa istotne (mam na mysli te z hamowni albo chociaz wyscigu a nie te pochodzace z wlasnej sugestii i zadowolenia)
nie pisze o guscie tylko o pseudotuningu i gadzeciarstwie … zalozenie samych baranow ma sie jak wyciecie kata lub zalozenie strumienicy . daje poprostu nic . no chyba ze masz w planie dalsza przebudowe auta no to wiedomo od czegos trza zaczac