koniec sezonu - macias-garage

a obiecałeś zwrócić starte gumy z ostatniego YTP na mcs-garage - numer konta znasz :smiling_imp:

nie musiałeś pisać, ale w końcu mogłeś przyjechać, tak wogóle raz na wieki wieków amen :grin:

było cudnie jak zwykle, do śliwki zaczynam się przyzwyczajać, miło sympatycznie i bez ekscesów :frowning: i tu apel - panowie schodzimy na psy, rano dom Maciasa był w najlepszym stanie odkąd odbywa się ta impreza, w przyszłym roku proponuję powrót do starej tradycji robienie większego bajzlu :slightly_smiling_face:

PS

chciałem pogadać a Adasiem ale jakoś mało rozmowny był :slightly_smiling_face: - widok bezcenny

Oj, to prawda, jemu się nie często zdarza - po sam ten widok warto było :grinning:

Strategia dobrze przemyślana- Adaś miał kierownika na powrót :grinning:

W drodze powrotnej zazywałem aviomarin, bo jakoś przyspieszenie i hamowanie w TDS’e było za bardzo odczuwalne :grin: Ogólnie było zajefajnie jak zwykle :piwko:

Adaś, przestać, bo wszyscy właściciele tedeesów będę zażywać aviomarin dla poprawy doznań w podróży :sunglasses:

Pierwszy mi znany przypadek, że ktoś w TDS-ie aviomarin spożywa … a z tds-ami mam doczynenia od 10lat … widać, że mało się znam …
pytanie czy po śliwce Irko czy pomieszałeś all, że cię tak zmuliło … trzymaj się Adam :laughing:

Co Wy wiecie o tedeesach :laughing: :question:

powinno by:

co wy wiecie o sedeesach :smiling_imp: