Koszalin 2009

Kilka dni ostrej dyskusji a na forum cisza… to na czym to w koncu stanelo??

No we wrześniu jest, nie? Ale musi być koło 20stego :wink:

Rozmawiałem z Dawidem na ten temat - i z tego co zrozumiałem chłopak przekonał się do tego żeby robić to poza Polickiem. Myślę że samą organizacją “atrakcji” jak zwykle zajmie się Koszalin Team - natomiast BAZĄ - ktoś powinien się zająć - znaleźć i uzgodnić itd…

Kuba powinien się jeszcze wypowiedzieć bo to on miał duży wpływ na organizację Koszalina.

Uważam, że najlepszą bazą byłoby jakieś miejsce w np Mielnie. Mareczku dałbyś radę zbadać temat :question:

uups!

Mlody jestem stazem i nie znam sie ale czy moze byc to noclegowanie i jedzenie na jakims poziomie srednim przynajmniej?.
To bedzie po sezonie wiec nie powinno byc problemow.

Popieram prośbę Wojciecha ale jakby co to się dostosuje, saperkę mam, namiot pożyczę :wink:

Dla mnie może być Mielno, Sarbinowo, Koszalin i co tam jeszcze przyjdzie do głowy :grinning: Jestem otwarty.

Dla mnie ważne są atrakcje :smiling_imp: jem i śpię dobrze w domu :wink:

Chodzi o to żeby nie przesadzić z “luksusem”,bo odbije się to na frekwencji.

Nie będzie tak wcale łatwo znaleźć, (chyba), bo mimo wszystko pewnie kilkadziesiąt osób będzie , plus całkiem pokaźne miejsce na auta. Jeśli trzeba to mogę popytać, mam trochę znajomych w naszym przy koszalińskim kurorcie :laughing: To mogą mi wskazać, gdzie można by było takie spotkanie zorganizować. I z kim dobrą cenę można ponegocjować. :v;

:piwko:

Chodzi o to żeby nie przesadzić z “luksusem”,bo odbije się to na frekwencji.

Kochani, kloszardzi nie maja 6. (jeszcze w to wierze)
A po ludziach ktorych poznalem na zlocie to auta palace 20 na sto ich nie przerazaja a ja nie mowie o luksusie tylko o srednim poziomie.
Ten kto chce przyjechac przyjedzie.
A gawedziaze i tak zostana w domu bo zawsze bedzie za drogo i za daleko, a babcia bedzie miala udar.

Poza tym chodzi tylko o to zeby w tej samej kasie dostac lepiej i to wszystko.
A wyborne toarzystwo milosnikow 6 i wspanialy program imprezy dopelni czare szczescia.

Co kolwiek zdecydujecie z radoscia przyjade saperke kupie namiot pozycze…

tylko dlaczego nie mozna sobie zrobic dobze? :-}}

Bo jesteśmy grupą sadomasochistów :wink:

Chyba trochę przesadziłeś… “Kloszardzi nie mają sześć…” A co ma jedno do drugiego? Mnie na przykład nie stać na Hi Class i cena jest też dla mnie ważna a z tego co pamiętam byłeś u mnie dwa razy napinałeś się na części i potem nastała głucha cisza… Pieniążków zabrakło czy gdzieś było taniej?.. I z tego co wiem jest więcej takich osób bo zabrać żonę (dziewczynę) do tego dwójkę dzieci (czasem więcej ) poszaleć na torze itd. i raptem się okazuje, że pękły dwa koła na dwa dni a jak dla mnie to dużo!

Nieładnie Panie Wojtku… Brak Panu klasy.

hmmm … może cos niedaleko Janusza … Sarbinowo :face_with_rolling_eyes:

Za 3 tyg bede w PL i bede w stanie zajac sie poszukiwaniem osrodka na wrzesniowa imprezke, tym bardziej ze mieszkam w Mielnie.
Mysle ze przyszle miejsce wrzesniowego zlotu powinno spelniac nastepujace warunki:

1. Duzy, zamkniety parking,
  2. Wyzywienie na miejscu,
  3. Odleglosc od morza,
  4. Atrakcyjna, przystepna cena,

Pobrzeze koszalinskie daje wiele mozliwosci zakwaterowania. Od pol namiotowych z ToyToy’em po luksusowe osrodki z basenami, silowniami, itp.
Mysle ze warto byloby juz ustalic nastepujaca rzecz; czy szukamy osrodka, gdzie wszyscy beda mieszkac w jednym budynku (a’la hotel), czy tez porozszczepiani w domkach letniskowych?

W Sarbinowie uwazam, ze jest za ciasno i chyba nie ma tam osrodka oferujacego duzy parking. Moim zdaniem lepszym kierunkiem poszukiwan jest wschod od Mielna, gdzie mamy zaraz Uniescie, za nim byle koszary wojskowe (poniemieckie) - duzo miejsca na proby sprawnosciowe :bulb: . Zaraz za kanalem jez Jamno zaczyna sie teren bylej bazy rakietowej, ktory wiem ze zostal zaadaptowwany na cele turystyczne. Dalej docieramy do miejscowosci Lazy. Dalsze poszukiwania w kierunku krolewskiego miasta - Darlowo juz chyba nie maja znaczenia za wzgledu na zbyt duza odleglosc od Policka, aczkolwiek tamtejsze okolice uwazam za najpiekniejsze na polskim wybrzezu. Zamek, starowka park wodny - aquapark, piekne wzniesienia morenowe z niesamowitymi widokami to tylko czesc atrakcji tamtych ziem.

Moze jednak tam ? :face_with_rolling_eyes:

widzę, że HELMUT siedzi cicho :slightly_smiling_face: podaj w końcu nazwę tego ośrodka w unieściu, to zcedujemy sprawę na adama :v;

Byliśmy dwa lata temu w spa Eden , warunki ok. duży parking, blisko morza dla dzieci super, basen na wieczór, komunistyczne spa ale odnowione, w paździeniku było puściutko, ale na wrzesień pewnie trza by już bukować

no dobra, jestem nie w temacie - co jest nie tak w Policku :question:
i jeśli jest tam wszystko co wyżej wymieniono to co można zmienić :question: pytam, bo łatwiej w znajomym miejscu poprawić niż w nowym o to walczyć od nowa i się martwić o nie wiadomo co.
Pomoże mi ktoś :question: :wink: