Zainteresowanych informuję ,że wrześniowy zlot odbędzie się w dniach 2-4 września. Tor zaklepany na sobotę. Dla chętnych przewidziano atrakcje już od czwartku.
Wynajęliście Kowala ![]()
Panowie , zawiadamiam iż z przyczyn obiektywnych zlot odbędzie się w dniach 9-11 września.
Jeszcze slabo ale w dobrym kierunku… jak dobiegniez do terminu zwyklego czyli koniec wrzesnia to bede i ja ![]()
Koniec września spędzimy na YP
Dokładnie . Dwa ostatnie weekendy września to , wg. informacji które otrzymałem od zainteresowanych imprezy powiedzmy sportowe.
W tym roku zlot wrześniowy swoją bazę będzie miał w Sarbinowie .Jak podają encyklopedie - wsi liczącej ok. 500 stałych mieszkańców ,w tym jednego zagorzałego miłosnika E24. Przewidziano bogaty program rozrywkowo-edukacyjny. Nocujemy w pensjonacie Solis.
Cennik:
Pokój 2-osobowy – 110zł/dobę
Dostawka do pokoju 30zł/dobę
Dziecko śpiące z rodzicami 15zł/dobę
Domek 6-osobowy 180zł/dobę
Śniadanie 18zł za osobę dorosłą, 10zł za dziecko (do 12 lat)
Biesiada Grill i ognisko ( karkówka, szaszłyki, kiełbaski, pieczywo, zupa, surówka, kawa, herbata, dodatki) 35zł za os dorosłą, 20 zł za dziecko
Do ceny domku dochodzą jakieś pierdoły typu prąd.
Chętnych bardzo proszę o wpisywanie się w tym temacie używając opcji kopiuj/wklej wg formatu:
1.KTO/ILE OSÓB TOWARZYSZĄCYCH
a dlaczego zmiana miejscówki?
Ojejku, ja to mam z tymi cyferkami, caly czas zyje w przekonaniu , ze ostatnia eliminacja jest w pazdzierniku he he.
9.09 mam rocznicę ślubu… Będę musiał wybrać… W końcu rocznica jest co rok.
A ten pierwszy termin mi pasował ![]()
W taki razie Panowie - Piotrek stawia!
pytam po raz kolejny:
dlaczego zmiana miejscówki jest?
Macias.
Nie mów że jednym pobytem dwa lata temu przyzwyczaiłeś się do krokusa ![]()
Po prostu Chico miejsce noclegu i już
przecież dwa razy tam byliśmy ![]()
W zeszłym roku byłeś ??
Bo jakoś nie mogę skojarzyć
a kto jeździł srebrną po torze ![]()
JA
krócej będzie napisać kto nie, czyżby tylko garate :v;