KOSZULINY

No witajcie ludziska. Mysle ze na spotkaniu obmyslimy jakas wizje i z ogromna przyjemnoscia zajme sie projektem. Oczywiscie mile widziane beda inne propozycje graficzne jesli ktos ma mozliwosci. Jestem tez za partia koszulek polo, czapeczki tez by se przydaly, smycze, ortaliony, kurtki zimowe i kapielowki. JO! :laughing:

Jesli tyle perwersji, to proponuje też coś dla meskości :laughing:

Co do tekstu na koszulce bardzo podoba mi sie to co jest na naszym site - BMW E24 - ARCYDZIELO MISTRZOW - krotko i na temat… i jakie prawdziwe :slightly_smiling_face:

Aaa, czyli normalnie, po amerykańsku - to ja poproszę duuuużą flagę :wink: i dużo małych… będę sobie wszędzie przywieszał :grinning:
i jeszcze naklejki na tylną szybę - 6.com.pl club, skarpety, szaliki i koniecznie kolczyki :sunglasses: ale będziemy piękni… :flushed:

no faktycznie, bez kolczykow bedzie kijowo (ale znowu pitolimy) :face_with_rolling_eyes:

oczywiście, że pitolimy, ale widziy się tak rzadko, że forum to dobre miejsce na popitolenie czasem :wink:

Tia…brakuje własnie tego pitolenia, żeby oderwać się od rzeczywistości, jak dobrze, że jest to forum.
Mysle, że na innych forach maja inny styl :wink:

mój problem jest taki, żę nie wiem jak na innych i nawet mnie to jakoś nie interesuje :wink: i tak mam mało czasu na wszystko, a Wasze towarzystwo w zupełności mi wystarcza zwłaszcza latem, zimą - fakt, nuda :face_with_rolling_eyes:

Jeśli mogę - to meje koszulki się też dobrze trzymają

Ale można by było pomyśleć nad inną techniką - Tj. Koszuka mogła by być grubsza (większa gramatura) można by pomyśleć o takich samych ale z długimi rękawami - no i wypadało by poobliczać inną technikę druku - zamiast sitodruku (tak jak było) technikę FLOK lub FLEX

Coś o floku http://www.adalbert.pl/flock.htm - kuknijcie jak ten nadruk wygląda z bliska - to jest raczej niedozdarcia

To może krawaty :question: :laughing:

[quote=“Docent, post:29, topic:705”]

Jeśli mogę - to meje koszulki się też dobrze trzymają

Kurde,Docent ma a nie ma 6,ja mam 6 a nie mam koszuliny :astonished: osochoziii :question: :question: :question:

znowu cos przegapiles :laughing:

Ta,muszę się zastanowić nad sobą :laughing: Zaszyć się czy cóś :face_with_rolling_eyes: :wink:

Temat powraca jak bumerang. Nie chcę ale muszę, zrobić małą serię koszulek ze wzorem nadruku jak ostatnio. Dlaczego :question: Co jakiś czas przysyłane są pod mój adres prośby więc postanowiłem nie zwlekać, ponieważ trwa to jakiś rok czasu juz… Przez ten okres nikt nie przedstawił żadnego wzoru, bo jak zwykle opinii, komentarzy i krytyki wiele. To tak jak ze smrodem; wąchać wszyscy a puścić bąka nie ma komu :wink:

to przy zamówieniu weź także mnie pod uwagę :smiling_imp:

Tez bym chcial taka miec :face_with_rolling_eyes:

I ja

Ok - wymyśle nowy wzór - a nawet zrobie 1 szt. - wyśle do ciebie max do 1 tygodnia - i podecydujesz :sunglasses:

hmmm ja też bym się pisał :slightly_smiling_face:

Mareczku, kiedy Twój smyk ma już bardzo klubowy sweterk w którym ostatnio nam się prezentował. Większego fana jak on to nie mamy :sunglasses: Dlatego koszulka na lato też mu jest jak najbardziej potrzebna :exclamation: