KOSZULINY

Temat wraca, forummowicze atakują mnie telefonami. Pytanie czy zostawiamy wzór dotychczasowy i zbieram zamówienia, czy Mamy jakiś inny pomysł na Nasze kjoszulki :question:

Właśnie, właśnie artysta grafiki komputerowej…Gorgu do dzieła :bulb:

proponuję zasiąść do tematu w niedzielę :bulb:

Niedziela tuż tuż :sunglasses:

Co jest??? ten post trzy wyzej - to nie ja pisalem o co tu chodzi?? :astonished:

:question: :question: :question:

To nie ja napisalem, napisalem wczesniej post , ze mi sie koszuklki nie podobaja i przydal by sie jakis artysta, tego postu w ogole nie ma. U mnie sie cos chrzani czy na forum!?!?!?

To ja coś popaprałem…

MIŁOSZ a może chciałeś napisać a napisałeś co innego bo myślałeś o tamty. Ja często tak mam że chce coś a jednak wychodzi co innego :laughing:

fajnie ze temat koszulek wraca z mila checia zafundowal bym sibie nowa bo stare juz troche przeszly :grinning: mysle ze lepiej zrobic jakies inne niz te stare :wink:

jestem za, ale tym razem trza znaleźć dobrą jakościowo bawełnę, trochę grubsze i milusie :wink:
Ale jestem jak najbardziej zwolennikiem, poza tym potrzebuję już pilnie bo moje, podobnie jak Marcina wiele przeszły i się rozdały :sunglasses:

Wiedziałem Kuba , że preferujesz maximum perversum :grinning: .
Za koszulkami atakowałem Adasia rok temu , więc fajnie , że temat powrócił .
Czapeczka z tym znaczkiem bardzo by mi pasiła , kto wie może kiedyś …?

Panowie a jakie macie wizje takich koszulek? Jakieś małe logo i tekst w stylu “6 for ever” czy może jakaś “reprodukcja” szóstki? Mam znajomego, który bawi się grafiką i jest miłośnikiem starej motoryzacji. Może poproszę go by zrobił jakiś szybki szkic? Nie wiem jakie były dotychczasowe wizję, więc jeśli myślicie, że to dobry pomysł to poproszę o sugestie. Chyba, że cały fun polega na tym, że takie projekty powstają w zamkniętym gronie przy piwku :slightly_smiling_face:

Może tym razem wymyslimy coś co Wszystkim się spodoba. Moje koszulki są w dobrym stanie a Kubuś pewnie prał koszulki w 90C :laughing:

tak, zdecydowanie lepsza jakość !!!

Moje koszulki tez sa dalej w b. dobrym stanie, ale nie pasuje mi ten wzor. Widzialbym tam jakies wieksze logo , czytelniejsze, i absolutnie bez zadnych napisow po angielsku, ani my ani 6 nie jestesmy z Angli. Niestety nie mam zadnej konkretnej wizji.

Adaś, nie można było przwidzieć pewnych rzeczy, ja nic nie narzekam, po prostu trza poszukać takich grubszych trochę :wink: Przecież to niewielka różnica :sunglasses: W lecie chodzi się w tym często dlatego mogły się podniszczyć, dlatego też temat wraca :bulb: nie ma co kombinować, pozostaje tylko wzór obmyślić :wink:

A co do napisów Miłosz, marnie mi się widzi używanie niemieckiego lub tylko polskiego - coś pomyślimy nad hasłem :wink:

hm mnie się ten wzór dotychczasowy podobał, ale chętnie zobaczę nowe propozycje.
Proponuję, żeby oprócz t-shirtów, zrobić Polówki - chłopaki z M Power Klubu Toronto takie mają niebieskie, no i coś dla naszych Kobiet i dzieci. Bardzo bym widział mojego smyka (3 latka ma) w klubowej koszulce (jak są takowe małe).
No i żeby były gatunkowe jak najlepsze. :sunglasses:

Kubie sie pierwszemu zniszczyly, a dodam ze mial okolo 12 kompletow :sunglasses: powiem w tajemnicy on nawet w nich spal dlatego teraz chce troszke grubsze bo w tamtych w zime przemarzal :laughing: no cos dla dziewczyn tez by sie przydalo zeby wygladaly jeszcze ladniej o ile to mozilwe :smiling_imp:

Doskonale rozumiem, ja sobie tylko żartuję :wink: