KOSZULINY

A ja nadal bez breloka :grinning:

Oj chłopaki! Ale Wam się nudzi! Koszulki są super bo SĄ! Breloki też są super, tyle że nie w moim guście. Zajmijcie się czymś twórczym a nie utyskiwaniem.

Dobrze Panie Administratorze… :sunglasses:
Ale jak wszyscy to wszyscy :laughing:

Jakub, jesli chcesz brelok to nic prostszego. Przeslij mi swój adres na jaki mam Ci go wysłać. Mam jeszcze pare, także jak ktos jest zainteresowany to zapraszam. Cena taka jak była 37 zł. ( plus ewentualne koszty wysyłki ).

hahaha temacik wraca jak bumerang…sluchajcie , bylem u mojego znajomego niemca ktory powiedzial ze ma mozliwosc zalatwienia koszuliny z indywidualnym foto … to znaczy ze moge wrzucic na koszuline swoje 6…co wy na to? istnieje rowniez mozliwosc zrobienia podkladki na mysz z takim foto…orientacyjnie koszt koszuliny calkowity oczywiscie to ok. 15-17 eur a podkladki ok 5-8 eur---- :astonished: no coz ceny niemieckie ale mysle ze i dla nas przystepne… :stuck_out_tongue:

Ale można to zrobić również u Macka, przecież wystraczy sitodruk :sunglasses: Nie wiem jak z podkładkami pod mysz, ale koszuline da rade na pewno :bulb: Ja ze swoją koszuliną poczekam do po remontu :laughing:

A koszulinda z e23 ?? Też jest dostępna ?? z tym fajnym rekinkiem ??

O i to jest pomysł!!

Wzór koszulin poświęcony był jednocześnie e23 i e24 :sunglasses:
Nie ma odrębnośći :bulb:

Proszę dokładnie czytać całe tematy i nie pytać 5 razy o to samo po całym forum… Jesli ktoś potrzebuje koszuliny, te które były? Zapraszam do mnie na prv..

Adaś, wejdź w te linki, które podałeś :laughing: Nie dziwię się, że ktoś pyta, ja bym nie chciał takiej koszulinki :laughing: :astonished:

:laughing: :laughing: :laughing:

fajne no nie :laughing: :question: :laughing:

taaa,koszlki takie sobie…ale ci modele to hohoho… :laughing:

Troszke malo widoczne te koszulki.
Maciek(zinteresowany