Koszulki 6.com.pl

W celu zamówienia koszulek w odpowiedniej ilości i w odpowiednich rozmiarach prosze o wypełnienie ankiety.
Niedługo wstawimy wzory koszulek.

jeżeli interesują mnie dwa różne rozmiary to mam oddać:

• dwa głosy
  • wybrać te, których chcę więcej
  • wyciągnąć średnią

???

kliknij na jeden -reszte wpisz w poscie - tylko bez zbednego słowotwórstwa :slightly_smiling_face:

i jeszcze chyba s - wzór kobiecy :wink:

a ja bym chciał kupić min. 2 pary w moim rozmiarze + jeszcze dla mojej żony - M (jakiś krój damski).
No i dalej podtrzymuje stanowisko co do koszulek dla dzieci. Są takowe ??
bo bym wziął z 2-4 szt. dla moich szkieletów. :sunglasses:

dla dzieci zrobimy na zamowienie , sam tez wezme kilka :laughing:
Co do ilosci to pozniej - na razie chcemy miec rozeznanie w rozmiarach. Co do kroju kobiecego to myślę że będą z tym same kłopopciki :sunglasses: . Jeden ze wzoru koszulki jest trochę “UNISEX” (z ładnym wykoćzeniem) więc myślę że kobiety nimi nie pogardzą.

zaglosowalem na XL interesuja mnie dwie sztuki + 2 x dla lepszej polowki czyli dwie meskie i dwie damskie.

ja tak jak Miłosz :grinning:

dodatkowo XL

wychodzi na to ze tu sami “duzi” :slightly_smiling_face: dla mnie 2 razy xl i jak najmniejsza dla księżniczki…:slight_smile: :sunglasses:

(L+S)

dodatkowo jedną L

T-chirt: 2xL, 1xM
Polo: 2xL

T-shirt 2 x XL, 1 x M
Polo 1 x XL
i coś dla 2 letniego szkraba (85-92 cm)

t-schirt: 2szt-L
polo: 2szt-L

A co z rozmiarami damskich?? bo np. moja polowka jest troche “wieksza” od polowki Grubego a dziewczyny beda bardziej nieszczesliwe niz my jak sie nie trafi z rozmiarem. Dla mojej tak na oko L lub M w zaleznosci jakie rozmiarowki.

…na ankiecie się skończyło :wink:

A lato mija…

ja schudnac zdazylem…
juz nie chce xl :stuck_out_tongue:

a ja przesiadlem sie na … forda