Kto jak leci na czerwcowy zlocik??

Pytanie do ekipy z wawy i okolic startującej w sobotę z rana :question: :slightly_smiling_face: może by się tak złapać w kilka aut i ruszyć razem :face_with_rolling_eyes: kto tam chętny :question: :grin:

A ja mam pytanie do Koszalinian, jedzie ktorys z Was? Bo cos bylo by do odebrania wlasnie od Marcina.

Ja jadę w sobotę rano. Wyjeżdzam około 7 - 7 30 z Wyszkowa.

:laughing: :laughing: :laughing:

chico jedzie … :cry:

Chico raczej - nie jedzie… :frowning:

JA wyruszam w piątek po południu - tzn ok. 13-14 -tej

A ja jadę bokiem :grin:

No tym twoim awtomatem to może się nie udać :smiling_imp:

niestety , Kryzys … :wink:

Bocznymi drogami zawsze :v:

w piątek mogę dołączyć w Kozienicach lub Białobrzegach , w kupie będzie cieplej :slightly_smiling_face:

ja jak zwykle sam, bo nikt z centrum nie jedzie :grin:

Mój dziadek mawiał : " Wejdziesz w g…o po uszy, żaden mróz cię nie ruszy" :piwko:

A mój znajomy - ‘Kto ma g…o w głowie, ten i g…o powie’ :laughing:

Dobra zejdźmy z tematów fizjologicznych bo Macias ostatnio nerwowy jest i zaraz będzie sypał nagany :v:

G@#$O, K@#$A, K#$%A, G@#$O i wogóle K@#$A o jake G@#$O chodzi??..

ja już tu po cichu chciałem przekazać paczkę w dobre ręce, ale komu :confused: jak coś to dostarczę w lipcu do poznania tam się już ktoś z koszalina trafi :sunglasses: może być :question: :slightly_smiling_face:

A no widzisz to już możemy się gdzieś umówić na wylocie z wawy bo ja akurat z tej strony mieszkam :grinning: szczegóły na pw już dogramy :sunglasses:

ja jestem z centrum :grin:

nie dość że mi zakosiłeś te sprężyny z przed nosa to teraz jeszcze mam ci je przywieżć ?!
:v:

:laughing: