kto sie scigał z tym ZIOMEM :)

ten koles wygrał klase mini na 400 metrow, auto lzejsze , nie ma sie co dziwic, pewnie 6 stara, odprezona, i na gaz(o zgrozo) :astonished:

Ja nie wierze zeby jakie kolwiek 1,4 zrobilo 635 , bardozej przyjal bym wersje ze ten kolo po browku gdzies zasnol i mu sie przysnilo to :stuck_out_tongue: druga wersja to ze 6 wogule sie nie scigalo

oj zdziwil bys sie jeszcze ile jest takich autek pozornie slabych a jedzie lepiej niz 6 :exclamation: oczywiscie zakladajac ze nie sa seryjne oczywiscie
:sunglasses:

mialem pod swoja kuratela fiata 125 z silnikiem rovera 16v. lekko podkrecony lecial ponad 200. W Poznaniu zrobilem spod swiatel nowego passata. Nie wiem z jakim byl silnikiem, ale ksenon to raczej nie 1.6. Ogolnie chcialem zaznaczyc ze ten silkniczek to dobry material na podkrecanie i zajebiscie ciągnie. Co tu mowic-pudelko sporting do 60-70 km/h tez potrafi przepedzic kota powazniejszym autom.
Trafimy na dzika co nie puszcza pedalu gazu miedzy biegami i klops :wink:

ups, to o mnie :flushed:

Kuba Ty juz chyba zapomniales jak to jest nie puszczac gazu miedzy biegami w 6 :wink:

ale poudawać zawsze można :sunglasses:
zakładam, że jak już będę miał auto to teraz będę siębał tak zrobić :laughing:

A to ciekawe jakto Kuba zrobisz :wink: Ale Marcinku, Tobie to tez na dobre nie wychodzi od kiedy nie masz automatu :flushed:

nie no bez brawury ja daje po zaworach ostro :sunglasses: i mam tylko dwie opcje przepustnicy zamknieta jak auto stoji sobie w garazu i otwarta na maksa jak jade :laughing: nie ma opcji posrednich :smiling_imp:

to się nazywa cyfrowe sterowanie przepustnicą :grinning: , ja też mam takie :smiling_imp:

przydatne przy parkowaniu zwłaszcza :grinning:
i w korkach :grinning:

Co wy piszecie :[ jak mzoecie dopuscic ze co kolwiek moze zagrozic 6 ! !
nawet jak tak jest to znaczy ze nie jest i tyle :stuck_out_tongue: ja nie dopuszczam takich mysli i u mnei to sie nie moze nawet pojawic taka wypowiedz

a jak kolo taki cwaniak ze sie z starszymi sciga ? to ja mu ustawie przeciwnika w jego wieku co powie o 645 z 2004 roku ? jego rovera wciagnie przez filtr powietrza :]

już nie mówiąc o tym, którędy go wypluje… :grinning:

cudne :laughing:

chcialem byc chociaz raz obiektywny i dopuszczam mysl ze 6 nie jest najszybszym autem na drogach ale tez i nie najwolniejszym :smiling_imp: