ten koles wygrał klase mini na 400 metrow, auto lzejsze , nie ma sie co dziwic, pewnie 6 stara, odprezona, i na gaz(o zgrozo) ![]()
Ja nie wierze zeby jakie kolwiek 1,4 zrobilo 635 , bardozej przyjal bym wersje ze ten kolo po browku gdzies zasnol i mu sie przysnilo to
druga wersja to ze 6 wogule sie nie scigalo
oj zdziwil bys sie jeszcze ile jest takich autek pozornie slabych a jedzie lepiej niz 6
oczywiscie zakladajac ze nie sa seryjne oczywiscie
![]()
mialem pod swoja kuratela fiata 125 z silnikiem rovera 16v. lekko podkrecony lecial ponad 200. W Poznaniu zrobilem spod swiatel nowego passata. Nie wiem z jakim byl silnikiem, ale ksenon to raczej nie 1.6. Ogolnie chcialem zaznaczyc ze ten silkniczek to dobry material na podkrecanie i zajebiscie ciągnie. Co tu mowic-pudelko sporting do 60-70 km/h tez potrafi przepedzic kota powazniejszym autom.
Trafimy na dzika co nie puszcza pedalu gazu miedzy biegami i klops ![]()
ups, to o mnie ![]()
Kuba Ty juz chyba zapomniales jak to jest nie puszczac gazu miedzy biegami w 6 ![]()
ale poudawać zawsze można ![]()
zakładam, że jak już będę miał auto to teraz będę siębał tak zrobić ![]()
A to ciekawe jakto Kuba zrobisz
Ale Marcinku, Tobie to tez na dobre nie wychodzi od kiedy nie masz automatu ![]()
nie no bez brawury ja daje po zaworach ostro
i mam tylko dwie opcje przepustnicy zamknieta jak auto stoji sobie w garazu i otwarta na maksa jak jade
nie ma opcji posrednich ![]()
to się nazywa cyfrowe sterowanie przepustnicą
, ja też mam takie ![]()
przydatne przy parkowaniu zwłaszcza ![]()
i w korkach ![]()
Co wy piszecie :[ jak mzoecie dopuscic ze co kolwiek moze zagrozic 6 ! !
nawet jak tak jest to znaczy ze nie jest i tyle
ja nie dopuszczam takich mysli i u mnei to sie nie moze nawet pojawic taka wypowiedz
a jak kolo taki cwaniak ze sie z starszymi sciga ? to ja mu ustawie przeciwnika w jego wieku co powie o 645 z 2004 roku ? jego rovera wciagnie przez filtr powietrza :]
już nie mówiąc o tym, którędy go wypluje… ![]()
cudne ![]()
chcialem byc chociaz raz obiektywny i dopuszczam mysl ze 6 nie jest najszybszym autem na drogach ale tez i nie najwolniejszym ![]()