no przyznac sie ![]()
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23261&start=0
bo strasznie ziom 6 objechal i byl po kilku bro ![]()
no przyznac sie ![]()
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=23261&start=0
bo strasznie ziom 6 objechal i byl po kilku bro ![]()
wlasnie bo az wstyd
kto jechal ta 6
![]()
wstydzic to sie moze tamten, ze po kilku browarach siada za kolko i jeszcze sie sciga.. ale ogolnie..hmm… pug 306 :/? nie wiem jak to jezdzi, wiec powiedzcie mi czy tak byc powinno…
a może to był bajkopisarz, albo ten w 6 rozmawiał właśnie przez komórę i nawet go nie widział
zaden pug 306 nie ma prawa objechac zadbanej 635… ale tutaj nie chodzi o sciganie sie tylo o opis tego Zioma
tak sie chlopak podjaral ![]()
olać świra - najarał się jak szczerbaty na suchara ![]()
A mnie objechał na 400m diesel w budzie seata ibizie
Także wszystko jest mozliwe.
jezeli czerwona ibiza z lodzi to pewnie moj znajomy i nie ma czego wstydzic sie bo on tam ma ponad 170 koni w dieslu ![]()
objechanie 6, która ma 20, a w niektórych przypadkach już prawie 30 lat, przez auto, które ma 5 lat to pomyłka w rozumieniu motoryzacji. W 6 nie o to chodzi, a jak ktoś tego nie rozumie to niech nadal jeździ szarym, masowym, tanim w utrzymaniu samochodem, który za max. 10 lat będzie na szrocie, a 6 nadal dostojnie będzie przemykać ulicami naszych miast. Dziękuję za uwagę.
Z pewnością jakaś zagazowana szócha w dodatku z odprężonym motorem…
i koniec dyskucji ![]()
no tak, ale ten ktoś był z Wawy się ścigał - a może by zapytać jaka to 6
Z tego co zrozumiałem to ten człowiek jechał Roverem Super 1400 (
) - pewnie ma ze 75 koni - nie ważne, nie znam Rowera, który miałby ze 6 do 100 żeby skutecznie objechać 6, a poza tym już bym chciał jeździć i trafić na niego… ![]()
No co, też się lubię czasem ścigać ![]()
ja mam odprężony ale napewno by mnie nie łyknął
Ja wam mówię to pewnie było tak. Jedzie gostek swoją 6 słucha radia i na światłach nie zwrócił najmniejszej uwagi, że ktoś podskakuje z podniecenia w jakiejś popierdułce. no to rusza sobie z pod świateł normnalnym spokojnym trybem Tzn. 1 - 60 -2 - 100 - 3 -170 itd.
chlopaki tak sie sklada ze ten Rower mogl wciagnac szostke jesli byla troszke zmeczona
rozmawialem z bratem na jego temat i podobno jest dlubany
wiec jezdzi znacznie lepiej niz seryjny, poza tym teraz nigdy nie wiadomo na jaki samochod sie trafi na pasie obok bo duzo jest takich cichociemnych autek ![]()
to nie byłem ja! słowo! ![]()
żarty, żartami a tu raczej chodzi o zachowanie zdrowego rozsądku którego po piwie dużo nie ma…
taaa, taka ambicja to jednak przerost pewnych spraw nad innymi - wiadmo, że jak się ścigamy to i po trzeźwiemu dzieją siędziwne rzeczy, a co dopiero na bani ![]()
Adaś, jeśli pisząc o gazie i odprężonym silniku miałes na mysli moje auto to wyjąsniam iż z pewnością to nie moja bejka. Moje 6 w tym roku nie podejmowało jeszcze żadnych wyzwań.
Ale z doswiadczenia wiem że to co opisał ten koles jest możliwe. Dodam jeszcze tylko tyle że mój motor był ostatnio sprawdzany przez Szturca, trzyma idealne cisnienie na kazdym cylindrze i jest w bardzo dobrej kondycji, poza tylko drobnym szczegółem że ze świateł każdy pierdzipęd mnie może praktycznie objechać.
Co jest najprawdopodobniej wina skrzyni która chyba ma powoli dośc. ![]()
1.4 rover ma 103 km
i był montowany w naszym polskim polonezie ![]()
… a co do tamtego forum … to komentarz zbędny …
cos nie tak z tymi ludzmi ![]()
widze tam usera m635 jednego